Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Odhalená Tori Spelling: Jej prsia potrebujú ďalšiu plastiku!

Tori Spelling Zobraziť galériu (5)
Tori Spelling

LOS ANGELES – Ani nôž plastického chirurga nevie robiť zázraky! Tori Spelling (37) minula na svoje prednosti pekných pár tisíc dolárov, zdá sa však, že jej výdavky v tejto oblasti sa ešte zväčšia. Jej prsia totiž akútne potrebujú generálku!

Tori, tieto šaty si si nemala dávať! Nejedna herečka si môže dovoliť výstrih až po pupok, blondínka však určite nie je jednou z nich. Naopak, v jej prípade by bolo múdrejšie hruď zakryť o trochu viac. Od dokonalých majú tie jej totiž ďaleko!

Nie je pritom žiadnym tajomstvom, že Tori si už dala poprsie vylepšiť. „Dala som si spraviť prsia. Tak. A je to vonku,“ priznala pred časom. „Mám za sebou dva zákroky, ktoré absolvovala asi každá žena v Hollywoode.“ Dnes však jej vnady majú čudný tvar a sú poklesnuté. Herečka a hviezdička reality šou sa však neobťažovala poskytnúť im podporu v podobe kvalitnej podprsenky – a výsledok môžete vidieť sami.

Tori s manželom práve začínajú novú reality šou sTORIbook Weddings, ktorá ich zobrazí ako organizátorov rozprávkových svadieb pre svojich klientov. Viac ako práca ju však naplnilo nadšením stretnutie s Eltonom Johnom. “Ó môj bože, práve som stretla Sira Eltona Johna,” napísala na Twitter. “Taký milý chlapík.” Dúfajme, že Tori mala vtedy aspoň o niečo menší výstrih, pohľad na jej prsia by mohol pobúriť dokonca aj Eltona!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu