Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Čudná idylka Tori Spelling: S manželom si na tvár pricapujú koláče!

Tori Spelling svojho manžela na verejnosti príliš nešetrí Zobraziť galériu (11)
Tori Spelling svojho manžela na verejnosti príliš nešetrí

LOS ANGELES – Tomu sa povie zvláštna zábava! Hoci americkej herečke Tori Spelling (37) už ťahá na štyridsiatku, správaním sa občas zvykne vrátiť do detských čias. Naposledy si jej svojský druh humoru odniesol zahanbený manžel - blondínka mu do tváre vtlačila krémovú maškrtu. A potom ho sama olizovala!

V centre pozornosti za každú cenu! O tom, že manželstvo Tori Spelling a Deana McDermotta je šťastné a harmonické, sa fanúšikovia nedávno mohli presvedčiť pomerne netradičným spôsobom. Bývalá hviezda Beverly Hills 90210 totiž svojej zákonitej polovičke pricapila na tvár typický americký koláč. A aby Deanovi nebolo ľúto, sama sa k jeho krému na nose pritúlila vlastným jazykom. Za výdatného smiechu na plné ústa!

Nech už ste za takýmto vystrájaním hľadali čokoľvek, v skutočnosti išlo o predstavenie novej reality šou. Tá ponesie názov sTORIbook Weddings a manželia v nej budú chystať rozprávkové svadby pre svojich klientov. Ich šaškovanie pri svadobnej torte vo vlastnom obchode  invenTORI však nateraz zanecháva zmiešané pocity. Naozaj sa našli snúbenci, ktorí svoj veľký deň vložili do rúk práve im?

Natáčanie zábavného programu odštartovalo už v októbri minulého roka. Na televízne obrazovky ho prinesie kanál Oxygen Network, ktorý prominentnej dvojici už dal priestor v podobe šou Tori and Dean: Home Sweet Hollywood. To, ako sa im darí sobášiť Američanov, si diváci budú môcť po prvýkrát pozrieť 6. apríla.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu