Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kim Kardashian zblízka: Umelé riasy a tona mejkapu!

Kim Kardashian pri líčení mejkapom rozhodne nešetrí Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian pri líčení mejkapom rozhodne nešetrí

LOS ANGELES – Krásna, ale umelá! Hoci televízna hviezda Kim Kardashian (30) dostala do vienka exotické črty, na obdivuhodnú genetickú výbavu zvysoka kašle. Namiesto toho na seba kydá skrášľujúce prípravky od výmyslu sveta – a mení sa pri tom na neprirodzenú kreatúru!

Zmachlená ako veľkonočná kraslica! Aj tak by sa dal opísať detailný záber Kiminej tváre, ktorý sa podarilo nasnímať počas nedávneho fotenia. Čakali by ste mandľové oči, prirodzene plné pery a pleť bez vyrážok? Omyl, tmavovláska má síce zväčšené kadečo, ale nie od prírody. Za všetkým stojí drina vizážistu a kvantum líčidiel!

Hrubé čierne linky, čo najtmavšie tiene a superhusté umelé riasy. Zdá sa vám to prehnané? Nuž, toto všetko bolo v prípade vyumelkovanej tridsiatničky použité len na „vylepšenie“ očí. Profesionálnemu líčeniu však nechýbali ani nánosy mejkapu, farba na líca a ružový lesk s 3D-efektom. Kimine pery napichané botulotoxínom a kolágenom tak pôsobia doslova giganticky!

Aj keď viacerým fanúšikom sa táto prominentná dáma zdá až nadmieru dotváraná k dokonalosti, ona je s prácou vizážistu spokojná. Osemsekundové video totiž sama zverejnila na internete a okomentovala ho týmito slovami: „Pozrite, ako som zaostrená na svojom Blackberry! Ani sa nepohnem!!! LOL. Počas líčenia som na telefóne stále – je to perfektný čas na emailovanie a chatovanie s priateľmi a rodinou.“





Ako sa obliekla Kim na Grammy 2010?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu