Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Khloe Kardashian chce byť sexi: V reklame je nahá!

Khloe Kardashian a Lamar Odom Zobraziť galériu (9)
Khloe Kardashian a Lamar Odom

LOS ANGELES – Súkromie si veľmi nestrážia! Hviezdička reality šou Khloe Kardashian a jej manžel, basketbalista Lamar Odom, sa pred kamerami zrejme nehanbia. Kvôli reklame na ich nový parfum neváhali ukázať, ako to asi vyzerá v súkromí ich spálne!

Nevkusné alebo sexi? Khloe so svojou postavou Amazonky nie je tou najpríťažlivejšou z Kardashianových sestier, to jej však nezabránilo ukázať poriadny kus nahej pokožky. A hoci najintímnejšie partie skrýva za vypracovaným Lamarom, mnohým ľuďom sa zdá ich reklama tak trochu lacná.

„Perfektný mix mužského a ženského,“ tak opisuje novú unisex vôňu v reklame Lamar. Parfum sa volá Unbreakable a symbolizuje „krásu viery, že jeden nemôže existovať bez druhého“. Khloe jednoznačne nepatrí medzi celebrity, ktoré by svoj vlastný parfum ani neovoňali, naopak.

„Obaja ho nosíme odkedy bol dokončený a ja doslova neviem samu seba prestať ovoniavať,“ prezradila Khloe. „Sme naozaj nadšení z toho, ako sa to celé podarilo!“ Párik si pritom vybral veľmi dobrý dátum na uvedenie voňavky do predaja. Valentín by sa totiž mohol pokojne premenovať na sviatok parfumov a je takmer isté, že sa na tejto vlne zvedie aj Unbreakable.

Khloe sa za Lamara Odoma vydala v roku 2009 a ako sa zdá toto manželstvo je priam ideálne a dvojica sa k sebe hodí nielen po fyzickej, ale aj po psychickej stránke. O ich spolunažívaní sa fanúšikovia budú môcť dozvedieť viac už čoskoro, plánujú totiž vlastnú reality šou.

Khloe Kardashian nahá v reklame


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu