Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rozídení manželia Farkašová a Mikulčík opäť spolu, ale... ZÁKAZ fotiť!

Farkašová a Mikulčík sa na premiére fotiť spolu nechceli. Zobraziť galériu (2)
Farkašová a Mikulčík sa na premiére fotiť spolu nechceli.

BRATISLAVA – Hľadajú si k sebe opäť cestu?! Manželia Kristína Farkašová (28) a Kamil Mikulčík (32) sa predvčerom objavili na premiére českého filmu Občiansky preukaz. Hoci sme ich pristihli, ako si po premietaní hrkútajú na večierku, spoločne sa fotiť nechceli. V momente, ako uvideli objektív, okamžite sa od seba odtiahli. Dôvod?

Herci Kristína Farkašová a Kamil Mikulčík si spoločnú cestu životom príliš neužili. V auguste minulého roka vyplávalo na povrch, že sa párik po zhruba 12 mesiacoch manželstva rozišiel. Krátko po tom, čo sa červenovláska odsťahovala zo spoločnej domácnosti, podala žiadosť o rozvod. Hoci to vyzeralo tak, že obaja prežívajú ťažké obdobie a už k sebe tak skoro nenájdu cestu, opak je zrejme pravdou. Po pol roku od prevalenia krízy sa totiž prvýkrát ukázali na akcii, kde boli prítomné aj médiá. Prišli na premiéru českej komédie Ondřeja Trojana - Občiansky preukaz.

Manželov, ktorí sa majú onedlho rozviesť, sme pristihli, ako si spolu hrkútajú na recepcii. No vo chvíli, keď sa k nim priblížil fotograf, odtiahli sa. „Nechceli sme sa fotiť preto, aby sa o tom nepísalo. A aby sa nerozmazával náš vzťah. Veď už je to trištvrte roka, čo nežijeme spolu,“ vysvetlila topkám herečka. Ako ďalej dodala, vzťah majú i po rozchode dobrý. „S Kamilom spolu vychádzame normálne. Stretávame sa, chodíme dokonca s našimi kamarátmi von. Sme priatelia a aj spolu hrávame,“ odvetila nám Farkašová.

Herečke sa síce momentálne na poli lásky nedarí, no tešiť ju môže aspoň to, že v pracovnej sfére žne úspechy ako nikdy predtým. Kristína je totiž nominovaná na prestížnu cenu Český lev za film Pouta. Bojuje o zisk sošky v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe. Dokonca dostáva aj ďalšie filmové a seriálové ponuky. Nechajme sa prekvapiť, či si popri práci nájde čas aj na svoje súkromie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu