Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Farkašová po roku manželstva: Žiadosť o rozvod už na stole!

Kristína Farkašová už čaká len na termín rozvodového konania. Zobraziť galériu (5)
Kristína Farkašová už čaká len na termín rozvodového konania.

BRATISLAVA – Prehovorila! V lete sa prevalilo, že Kristíne Farkašovej (28) a spevákovi Kamilovi Mikulčíkovi (32) krachuje spoločné manželstvo. V tom čase však ani jeden z nich nepodal žiadosť o rozvod. No herečka najnovšie prezradila, že ukončenie ich zväzku je už len na sudkyni!

Vyliala si srdce! Po mesiacoch mlčania sa Kristína Farkašová zverila v markizáckej relácii Reflex, ako je to s jej nevydareným manželstvom. „Návrh na rozvod som podala už dosť dávno. Dozvedela som sa, že sudkyňa, ktorá nás má rozviesť, je dlhodobo práceneschopná. Preto sa nič nedeje,“ prezradila.

Dôvody rozvodu však ani tentoraz nekonkretizovala. Naznačila len, že im to s Kamilom už dlhšie nefungovalo. „Bola som presvedčená, že je to človek, s ktorým zostarnem. Veľmi dlho som sa utápala v sklamaniach a v negatívnych pocitoch, až som si jedného dňa povedala ,dosť‘,“ vyjadrila Kristína v relácii.

Čo bolo úskalím ich vzťahu, však naznačilo rozprávanie o tom, aké vlastnosti by mal mať jej ideálny partner. „Mal by si rozhodne vedieť nájsť čas na spoločné zážitky,“ uviedla Farkašová. A spomenula aj deti. Podľa našich informácií sa však Kamil ešte otcom stať nechcel.

Ku koncu svojej spovede už mala herečka trochu problémy udržať emócie na uzde. „Je mi ľúto, že budem mať teraz titul ,rozvedená’,“ hovorila Kristína s menšími odmlkami. Bolo na nej vidieť, že zadržiava slzy. Napriek tomu si myslí, že s Mikulčíkom zostanú kamarátmi.

Topky.sk boli zvedavé, či Kristína po tejto skúsenosti verí, že ešte stretne toho pravého. „Poviem k tomu iba toľko, že zostanem pri svojich snoch a predstavách. Býva to síce životu nebezpečné, ale snívať treba,“ povedala nám dvadsaťosemročná červenovláska, čím dala jasne najavo, že neprestala veriť na stretnutie s osudovou láskou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu