Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Herečka Farkašová pred rozvodom: Problémy s peniazmi!

Kristína Farkašová. Zobraziť galériu (4)
Kristína Farkašová.

BRATISLAVA – Chcela sa postaviť na vlastné nohy! V lete minulého roka sa manželia Kristína Farkašová (28) a spevák Kamil Mikulčík rozhodli, že každý pôjde vlastnou cestou. Dôvodom boli partnerské problémy, kvôli ktorým sa rozhodla červenovláska odsťahovať. Začala si teda budovať vlastné hniezdočko. A hoci rátala s nákladmi, nečakala, že ju to až tak veľmi vyžmýka z peňazí.

Keď sa Kristína Farkašová odsťahovala od svojho manžela, nemala to vôbec jednoduché. Zariaďovanie vlastného bývania bolo totiž pre mladú herečku pomerne náročné. Navyše, byt, ktorý si kúpila, nebol taký ideálny, ako sa na prvý pohľad zdalo. A tak musela Kristína vysoliť za nevyhnutné zásahy veľkú sumu peňazí.

A hoci ju už nehnuteľnosť poriadne vyžmýkala z financií, stále to nie je podľa jej predstáv. „Ešte si musím nasporiť na nejakých pár vecí a bude to fajn,“ povedala. Najhoršie je, že výhľady do budúcnosti v otázke príjmov nemá ružové. Verejnoprávna televízia jej nedávno zrušila reláciu, za ktorú mala celkom slušné honoráre. Nádejou by pre Farkašovú mohlo byť účinkovanie v pripravovanom jojkárskom seriáli. Kristína sa podľa našich informácií kastingu zúčastnila, ale rozhodnutie, či ju aj obsadia, ešte nepadlo. Herečke teda nezostáva nič iné, len čakať a dúfať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu