Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nenásytná Šeherezáda: Je posadnutá synčekom... A peniazmi!

Bergüzar Korel s manželom v populárnej telenovele
Bergüzar Korel s manželom v populárnej telenovele

ISTANBUL – Na svoje dieťa nedá dopustiť! Zodpovednou a milujúcou matkou, ktorú turecká herečka Bergüzar Korel (28) stvárňuje na obrazovke, sa vraj stala aj v skutočnosti. Rovnakú lásku, akú prechováva k malému synčekovi, však pociťuje aj k peniazom. Tá si ale vie vypýtať!

Materstvo jej zachutilo! Hoci zatiaľ jediný potomok hrdinov televízneho seriálu Tisíc a jedna noc má sotva dva roky, Bergüzar je naňho naviazaná čoraz viac. Ako totiž priznala v istom rozhovore, svojou ratolesťou je doslova posadnutá a v mysli jej venuje každú jednu minútu. Bábätko Ali je vraj veľmi priateľské, no zároveň neposedné. Či z neho budú mať rodičia herca, zatiaľ povedať nevedia. Zhodne totiž tvrdia, že do jeho života dramaticky zasahovať nebudú.

Možno jej bruško narastie už onedlho opäť! O tom, že mamičkovské povinnosti si exotická kráska vychutnáva, svedčí fakt, že s manželom zvažujú príchod ďalšieho potomka. Za týmito špekuláciami stojí samotný Halit Ergenç, ktorý pre médiá nedávno uviedol nasledovné: „Ali rastie ako z vody. Myslíme si, že by sa mu hodil súrodenec. Je jedno, či to bude chlapec alebo dievča, dôležité je, aby bol zdravý.“

Za svoju rozprávku si nechajú poriadne zaplatiť! Zdá sa, že život obklopený bohatstvom v luxusnej štvrti je pre tureckú rodinku značne návykový. Podľa zákulisných informácii totiž Šeherezáda za jediný diel telenovely zhrabne úctyhodných desaťtisíc eur. Ak by ste si ju však chceli na hodinku „požičať“ v rámci spoločenskej akcie, pripravte si ešte viac. Za účasť na módnej šou si totiž s polovičkou vypýtala hriešnych 30 tisíc eur. Nakoniec však obišli s dlhým nosom. Gréci si postavili hlavu a s chamtivým párikom sa nedohodli!

Viac o hrdinoch seriálu Tisíc a jedna noc čítajte TU:



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu