Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šeherezáda v bikinách: Takto si užívala s milencom!

Šeherezáda zo známeho seriálu sa odviazala pri mori Zobraziť galériu (3)
Šeherezáda zo známeho seriálu sa odviazala pri mori

ISTANBUL – Nie je to žiadna netýkavka! Hoci Bergüzar Korel (28) vystupuje v seriáli Tisíc a jedna noc ako distingvovaná dáma, v súkromí s prejavovaním náklonnosti nemá najmenší problém. S postavičkou typu „krv a mlieko“ sa od svojho milenca kedysi sotva odlepila!

Nežnôstky a šantenie vo vlnách! Tak si pravú letnú dovolenku predstavuje aj krásna tmavovláska, ktorá si pobyt pri mori v pánskej spoločnosti dokáže naozaj vychutnať. Stačí sa pozrieť na zábery z roku 2008, kedy si s vtedajším milencom vyrazila do populárneho tureckého letoviska Izmir. Medzi párikom to očividne iskrilo – nepohli sa od seba ani na okamih!

Horúce bozky aj nežné objatia! Pýtate sa, komu exotická herečka svoju náklonnosť bez ostychu venovala? Jej súčasný manžel a seriálový kolega, Halit Ergenç, to rozhodne nebol. Šeherezáda totiž pred takmer tromi rokmi podľahla mužnému telu baletného tanečníka – zarastený muž na inkriminovaných fotografiách nosí meno Sağtürk Tan!

Polonahá má čo ukázať! Aj keď to tak na prvý pohľad možno nevyzerá, herecká hviezda pôsobí v bikinách priam ukážkovým dojmom. Dôkazom je staršie video prístupné na serveri YouTube, na ktorom Šeherezáda v dvojdielnych plavkách líže nanuk. A ako sa zdá, prílišný záujem jej vôbec nevadí, práve naopak. V slnečných okuliaroch sa usmieva a pózuje jedna radosť!





Viac o hrdinoch seriálu Tisíc a jedna noc TU


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu