Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jennifer Aniston bez zábran: Aha, ako mi vibrujú prsia!

Jennifer Aniston skúša vibrácie na svojich vnadách Zobraziť galériu (11)
Jennifer Aniston skúša vibrácie na svojich vnadách

LOS ANGELES – Nie je z nej žiadna suchárka! O tom, že zmysel pre humor jej ani náhodou nechýba, Jennifer Aniston (41) presvedčila svojich fanúšikov skutočne originálnym spôsobom. Priamo v štúdiu odhodila a zábrany a vyskúšala niečo naozaj pikantné – vibrácie v podprsenke!

Prehnaný ostych u nej nečakajte! Ostrieľanú hviezdu sitkomu Priatelia totiž niečo len tak z miery nevyvedie. Dôkazom je krátke video zo zábavnej talkšou moderátorky Ellen DeGeneres, kde Jennifer prešla šťavnatým experimentom – pocítila vibrovanie vlastného poprsia. A treba dodať že efekt takejto elektronickej hračky ju poriadne zaskočil. Pri prvom impulze doslova zvrieskla!

Nenechala ju v tom samu! Vibrujúcu podprsenku, ktorú si Ellen pre svojho hosťa pripravila, si pod blúzku vložila aj ona. S chladnou tvárou a so slovami „rob to, čo ja“ očividne tušila, do čoho ide. Jenniferina reakcia jej totiž rozhodne stála za to!

„To ma práve doja? Čo to je?!“ spýtala sa prekvapená herečka. „Je to príjemné? Toto ťa nažhaví,“ odpovedala jej Ellen. „Nechcem byť nažhavená!“ bránila sa Jennifer, na čo si z nej moderátorka ďalej uťahovala: „Ale áno, chceš.“ Či už išlo len o nevinné laškovanie alebo skutočné testovanie erotickej pomôcky, isté je aspoň jedno. Oba dámy aj diváci v publiku sa na celej situácii výborne pobavili. A možno by sme niečo podobné už našli aj v Jenniferinom nočnom stolíku!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu