Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mladíkovi sa pri pohľade na bezpečnostnú kameru dvihol žalúdok: Šesť minút hnusu! Nechutné, čo robila jeho priateľka (30)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TAYLOR - Žena z Michiganu bola tento týždeň zatknutá za sexuálny akt na svojom psovi. Znepokojujúce zábery z bezpečnostných kamier odhalil jej bývalý priateľ. Podľa Američanky k zneužitiu domáceho miláčika došlo iba raz. Jej prípad skončil na súde.

Tridsaťročná Brittany McClureová bola zatknutá za zneužívanie a týranie zvierat. Bezpečnostná kamera totiž odhalila, že zneužíva psa Maxa, ktorého chovala so svojím expartnerom, informoval Fox 2 Detroit. Polícia uviedla, že muž odovzdal vyšetrovateľom znepokojujúcich šesť minút záznamu. "Vo videu vidno, ako obžalovaná leží na podlahe obývačky na matraci s prikrývkou. Odkryje sa a privolá psa. Počuť, že hovorí ‚dobrý chlapec‘," povedal detektív Philip Collop na súde. 

Ďalší policajt z oddelenia v meste Taylor vraj za viac ako dve desaťročia praxe nikdy nevidel niečo také šokujúce. "Bolo to jasné ako deň. Predvádzala feláciu na ich psovi menom Max a pokúšala sa ho prinútiť, aby jej to oplatil," uviedol poručík Frank Canning. Zo záberov vyplýva, že McClureová má záujem o fetišistické veci. "Neviem o tom, že by niečo mohlo ospravedlniť tieto činy. Priznala sa k predvedeniu týchto činov na Maxovi," dodal Canning. 

Žena policajtom povedala, že kamera zachytila jediný prípad zneužívania psa. Max pri tom podľa jej slov neutrpel žiadne zranenia, no napokon skončil v starostlivosti jej teraz už bývalého priateľa. McClureovej bol udelený zákaz kontaktu so zvieratami a musí zaplatiť kauciu vo výške 100 000 dolárov (vyše 90 000 eur).

Viac o téme: PesSexuálne zneužívanieZoofília
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu