Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nechutný prípad v detskom tábore! 26-ročný muž pohlavne zneužil dievča, pracoval ako dozor

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

PŘÍBRAM - Kriminalisti obvinili štyridsaťšesťročného muža z pohlavného zneužitia dievčaťa na detskom tábore v Rožmitále pod Třemšínom na Příbramsku. Na tábore bol ako dozor. Policajti ho zadržali a navrhujú jeho vzatie do väzby, uviedla na webe hovorkyňa stredočeskej polície Vlasta Suchánková.

Oznámenie o možnom obťažovaní maloletých dievčat policajti prijali v piatok na linke tiesňového volania 158, vzišlo od vedenia tábora na základe informácií ubytovaných detí. Policajti vo veci začali úkony trestného konania a zadržali podozrivého.

archívne video 

Pokus o znásilnenie v pražskom metre: Pritlačil sa k žene, vyhrnul jej šaty a... to je hrozné! (Zdroj: Polícia ČR)

"Nasledovali celé viaceré vyšetrovania a preverovanie udalosti, ku ktorým kriminalisti pristupovali s ohľadom na možné obete, ktorých vek nedosahoval vek zletilosti, veľmi citlivo, teda aj za účasti policajnej vyšetrovateľky, v detskej výsluchovej miestnosti a súčasne aj za prítomnosti orgánov sociálnoprávnej ochrany detí a rodičov," uviedla Suchánková.

Sexuálne obtažoval maloleté dievča

Podozrivý muž z Plzne podľa polície sexuálne obťažoval maloleté dievča v chatke, kde bola ubytovaná ešte s ďalšími dievčatami. K obvineniu sa nijako nevyjadril. "Vyšetrovanie všetkých skutočností tohto prípadu bude aj naďalej pokračovať, a to za účasti zákonných zástupcov dievčaťa, ako aj orgánov sociálnoprávnej ochrany detí," dodala hovorkyňa. Vzhľadom na vek obete a citlivosť prípadu nie je podľa Suchánkovej možné k prípadu oznámiť ďalšie informácie.

Viac o téme: DozorTáborČeskoZneužitieRožmitál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu