Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Expert na odčítanie pier odhalil, čo povedal princ Harry manželke Meghan počas bohoslužby: Poriadne jedovaté slová!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Odborníci na neverbálnu komunikáciu a odčítanie z pier vyhodnotili správanie Meghan Markleovej a jej manžela, princa Harryho, počas oficiálneho stretnutia s následníckym britským párom v roku 2020. Všimli si zopár pozoruhodných a zároveň veľmi nepríjemných detailov.

Uplynuli už tri roky, odkedy sa princ Harry a jeho manželka rozhodli pre život za veľkou mlákou. V piatok Meghan Markleová (42) po štvrtý raz oslávila svoje narodeniny v rodnej krajine, kde spolu s manželom vychovávajú dve deti. Na verejnosti sa práve v deň jej narodenín objavili zábery z bohoslužby Commonwealthu s členmi kráľovskej rodiny z roku 2020. Vznikli len krátko po tom, ako dvojica naznačila, že sa im nepáči život v Spojenom kráľovstve. 

Expert na odčítanie pier
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Harry a Meghan sedeli v druhom rade spolu s princom Edwardom a Sophie. Keď dorazili William a Kate, podľa experta na odčítavanie z pier Jeremyho Freemana Harry utrúsil poznámku adresovanú manželke. Po tom, ako sa všetci navzájom pozdravili, mal povedať: "Na rozdiel od minula to aspoň prijali." A keď si William a Kate sadli, tak zrejme zašepkal: "To bolo dobre vykonané." 

Expert na odčítanie pier
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hoci sa na videu všetci štyria na seba usmievajú, nešlo podľa odborníkov o žiadny prejav láskyplného vzťahu. Odborníčka na reč tela Judi Jamesová to pre Daily Star zhodnotila takto: "Vyzerá to veľmi zvláštne.  Zdá sa, že Meghan vynakladá úsilie na to, aby vytvorila srdečný, priateľský úsmev a pokrčila aj čelo." Tento úsmev však rýchlo zmizol a bol úplne iný, ako pri komunikácii so Sophie a Edwardom. Na záberoch to teda naozaj vyzerá tak, že strýko a jeho manželka boli postavení do úlohy lámačov ľadov medzi Sussexovcami a Cambridgeovcami a snažili sa predísť zjavnému bodu mrazu.

Viac o téme: Princ HarryNeverbálna komunikáciaMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu