Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pohrebník prezradil, čo sa stane s prsnými implantátmi po smrti ženy: To by ste určite nečakali!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ARKANSAS - Pohrebník vo svojom videu na TikToku prezradil, čo sa po pochovaní stane s umelými prsnými implantátmi. Túto otázku mu položil jeden z jeho sledovateľov. Odpoveď potešila najmä ženy, ktoré absolvovali podobný zákrok a tvrdia, že ich to stálo nemalé peniaze.

Gerald Ledford z Arkansasu odhalil, že po smrti človeka neodstraňujú silikónové prsné implantáty, aj keď sa nerozkladajú spolu s inými časťami tela. "Ak má žena prsné implantáty, odstránia sa alebo sa telo rozloží a stane sa z neho kostra s falošnými prsami?" spýtal sa jeden z Ledfordových sledovateľov a vyzval ho, aby nahral videoodpoveď.

"Neodstraňujeme ich. Sú vaše, kúpili ste si ich vy alebo vám ich niekto kúpil. Beriete si ich so sebou do hrobu," vysvetlil pohrebník. Ak telo zabalzamujú, balzamovacia tekutina zachová tkanivo a spomalí proces rozkladu. "Alebo ak nie ste zabalzamovaný, rozložíte sa extra rýchlo. Prsia tam budú stále, nebudú sa rozkladať," upresnil Ledford.

Zároveň vyvrátil mýtus, že vlasy a nechty naďalej rastú na mŕtvole aj po smrti, pričom povedal, že práve balzamovanie vyvoláva dojem rastu. "Balzamovacia tekutina vás dehydruje a vaša pokožka sa zmršťuje, takže to vyzerá, že vám ďalej rastú vlasy a nechty. Ale vaše falošné prsia zostanú rovnaké, koža sa okolo nich stiahne a nakoniec sa rozloží." 

Pohrebník prezradil, čo sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Jeho vysvetlenie v užívateľoch vyvolalo zmiešané reakcie. "Prečo som zvedavý a chcem vidieť kostru so silikónovými implantátmi?" zavtipkoval jeden z komentujúcich. "Teší ma, že dievčatá naďalej žijú aj po smrti," uviedol ďalší. Niekoľkým ženám s prsnými implantátmi po tejto správe odľahlo a žartovali o osude svojho drahého majetku. "Zaplatila som za ne strašné peniaze, som rada, že zostanú so mnou," napísala jedna. 

Viac o téme: PohrebSmrťZväčšenie pŕsPrsný implantát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu