Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Brunetke (25) praskol implantát, ostal jej len jeden gigantický prsník: Strašný pohľad!

(Zdroj: Instagram/1800leavemaryalone)

TORONTO - Kanadská influencerka priťahuje pozornosť ľudí napriek tomu, že jej obrovské vylepšené prsia značne utrpeli po vizuálnej stránke. Potetovaná modelka OnlyFans známa ako Queen Uniboob svojim priaznivcom zároveň prezradila, čo ju čaká v najbližšom období.

Dvadsaťpäťročnej Mary Magdalene praskol jeden z jej gigantických prsných implantátov. To spôsobilo, že jej zostal iba jeden, ktorý váži až päť kilogramov. Chýbajúci implantát zanechal na hrudníku modelky masu ochabnutej, natiahnutej a potetovanej pokožky, pričom jej prirodzený prsník sa krčí vedľa druhého, ktorý zatiaľ drží pohromade. "Ahoj chlapci, tak toto sú teraz moje prsia. V podstate mi opäť praskol implantát. Budúci týždeň absolvujem operáciu a vrátim sa späť k prirodzenému vzhľadu, a to nielen k prsiam, ale aj k iným častiam môjho tela," vysvetlila na Instagrame. 

Modelka neuviedla, za akých okolností implantát praskol. Prezradila iba toľko, že to nebolelo. Všetko si vraj uvedomila v okamihu, keď počula puknutie. Fanúšikovia v komentároch vyjadrili najmä obavy o jej zdravie. "Vaše telo vám doslova hovorí, aby ste prestali so zákrokmi," napísal jeden z nich. "Máte šťastie, že žijete," skonštatoval ďalší. 

Queen Uniboob pripúšťa možnosť, že incident mohol byť signálom, aby opäť zmenila svoj vzhľad. Momentálne sa nachádza v Európe, kde čaká na dátum operácie, ktorý jej má vrátiť prirodzený hrudník. Dovedna na všetky vylepšenia vrátane niekoľkých plastických operácií pŕs, nosa, odsávania tuku, fazetovania, liposukcie či nelegálneho brazílskeho liftingu zadku minula viac ako 200 000 dolárov (vyše 187 000 eur). Kanaďanka dokonca takmer zomrela, keď si dala ako 21-ročná urobiť najtučnejšiu vagínu na svete. 

Viac o téme: ImplantátPrsia Mary MagdaleneOnlyFans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu