Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sezóna sexu v prírode sa začína: Milenci si to rozdali v národnom parku! Na nič by sa neprišlo, keby...

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TRANG - Mladý pár vyvolal v Thajsku pobúrenie po tom, čo si to rozdal na pláži neďaleko národného parku. Rozložili si stan neďaleko borovíc a išli na to. Na nič by sa zrejme neprišlo, keby si svoje sexuálne vyčíňanie nenakrútili na video.

Video dvojice sexujúcej v stane na pláži v thajskej provincii Trang sa začalo okamžite šíriť na sociálnych sieťach. Jeho autorom je samotný muž, ktorý na ňom súložil. Podľa správ so svojou milenkou zaparkovali pickup na pláži a postavili stan na zadnej časti vozidla.

 

บัดสีบัดเถลิง! หนุ่มสาวโชว์เล่นเซ็กซ์ริมหาด เคลิ้มสยิวรับพระอาทิตย์ตกดิน ‘หาดเจ้าไหม’ ตรัง 10 พ.ค.- โซเชียลจวกยับ...

Posted by Anucha Supasee on Tuesday, May 9, 2023

Riaditeľ národného parku Chao Mai Beach, kde sa incident odohral, sa ním začal zaoberať. Priblížil, že miesto erotických hrátok sa nachádza v tzv. slepom uhle, čize ho nevidno od cesty a navyše je obklopený borovicami. Úrady na mieste našli odpadky, použitý riad a niekoľko sandálov.

Zárove prisľúbil, že sprísni bezpečnostné opatrenia v parku a zvýši hliadky, aby sa podobné incidenty už neopakovali. Ľudí, ktorí nedodržiavajú pravidlá, bude národný park trestať bez výnimiek. Taktiež majú byť na takýchto slepých miestach nainštalované svetlá a výstražné tabule. 

Viac o téme: PlážSexNárodný parkThajskoSex na verejnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu