Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nevydržali to a skočili po sebe: Pár si to rozdával v aute na červenej, radovánky prerušili policajti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ERFURT - Dvojica v aute znefunkčnila semafor vo východonemeckom meste Erfurt - kým neprišla polícia. Policajti si všimli, že auto so zahmlenými oknami už dlhší čas stojí uprostred ulice na semafore.

Polícia v Erfurte v nemeckej spolkovej krajine Durínsko ukončila rýchlovku dvojice tesne pred červeným svetlom. Strážnici boli na výjazde, keď si všimli auto so zahmlenými sklami, ktoré dlho stálo na semafore.

Muž obťažuje neplnoleté dievčata na stanici. (Zdroj: Tip čiateľa)

"Policajti sa rozhodli postarať o nápravu a prekvapili dvoch milujúcich sa pasažierov auta, ktorí boli zo situácie viditeľne v rozpakoch," píše vo vyhlásení nemecká polícia.

Bola to tá najzvláštnejší zásah, aký som kedy mal

Pár vysvetlil, že túžba bola jednoducho príliš veľká a na semafore museli čakať večnosť. Mysleli si, že môže byť pokazený. Dlhú čakaciu dobu však nezavinila žiadna technická závada. Červenú fázu si spustili pasažieri auta sami. Vodič na semafore riadenom dopytom išiel príliš dopredu, takže svietila permanentne „červená“.

Za divoký sex na semafore dostala dvojica napomenutie a malú pokutu. "Bol to najkurióznejší zásah, aký som kedy mal vo svojej kariére," povedal pre nemecký Bild jeden z policajtov. Opísal, že keď zistili, čo sa v aute deje, jemne zaklopali na okno a dali páru čas, aby sa obaja obliekli.

Viac o téme: AutoSexMilovanieSemaforNemecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu