Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Akupunkturistka radí: Stlačte si bod medzi nosom a perou, toto to s vami spraví!

(Zdroj: Instagram/anew.acu)

GREENWICH - Ranné vstávanie už nemusí byť také náročné. Akupunkturistka odhalila, ako sa môžete prebudiť jednoduchým dotykom jedného miesta na tvári. Okrem toho viete takto uvoľniť svoje dutiny a zbaviť sa bolesti chrbta. Ľudia na sociálnej sieti tvrdia, že trik funguje a odborníčke ďakujú za jeho zdieľanie.

Eileen Liová z amerického Connecticutu sa živí ako akupunkturistka. Najnovšie sa so svojimi sledovateľmi podelila s trikom, ako sa rýchlo a efektívne prebudiť. Stačí, keď na dvadsať sekúnd stlačíte miesto medzi hornou perou a nosom. Tento magický bod sa nazýva DU26. Jeho stlačením tiež dokážete uvoľniť nosové dutiny, pomôcť si pri bolestiach chrbta alebo prebudiť niekoho iného. 

"Môžu vám do očí vyhŕknuť slzy alebo sa vám môžu uvoľniť dutiny, ale určite sa budete cítiť bdelí," vysvetlila Liová. Akupunktúrny bod DU26 sa historicky používal na oživenie vedomia a zastavenie omdlievania ľudí. "Tento tip si odložte, pretože nikdy neviete, kedy ho budete potrebovať," dodala odborníčka. 

Jej video získalo 1,2 milióna zhliadnutí a stovky ohromených komentárov od ľudí, ktorí sú vďační za to, že tip funguje. "Bolo to perfektné načasovanie, dnes som mala veľké bolesti chrbta pri balení darčekov. Skúsila som to a asi v polovici som cítila, že bolesť prešla. Ďakujem," napísala jedna z komentujúcich. "Presne to, čo som potreboval, pretože mám upchatý nos, ďakujem," pridal sa ďalší užívateľ. 

Viac o téme: AkupunktúraVstávanieTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu