Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bratislavský taxikár viezol učiteľa ZŠ: Z toho, čo mu povedal, mnohí padnú na zadok

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Profesia taxikára so sebou prináša množstvo príbehov, najmä tých, o ktoré sa zákazníci sami podelia so šoférom. Niektoré príbehy sa v momente stratia, iné zarezonujú. O tie sa potom zvyknú deliť na stránke Denník taxikára na Facebooku. Jeden z posledných je mimoriadne zaujímavý.

Jeden z bratislavských taxikárov sa podelil o zaujímavé stretnutie. Hoci priznal, že celkovo jeho práca dosť upadá, stále sú momenty, ktoré ho dokážu veľmi zaujať a prácu spríjemniť. Spomína napríklad na pána, ktorého viezol v decembri. Bol ním učiteľ šiesteho ročníka na základnej škole. Vodičovi porozprával, ako sa svojich žiakov raz pýtal, čím by chceli byť. "Tri štvrtiny odpovedí bola 'influencer'.  

Bratislavský taxikár viezol učiteľa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: pixabay.com)

Učiteľa takéto zistenie príliš neprekvapilo, zato ho prekvapil žiak, ktorého považoval za menej šikovného. "Chcel by som byť hasič ako môj otec, ja chcem zachraňovať ľudí a mať skutočných kamarátov, nie iba milión ľudí na internete," povedal tínedžer učiteľovi.

"Ja viem, nie je to vtipná príhoda, možno len malý postreh z rozhovoru, ale mňa osobne to zaujalo. Každý nech si z toho vezme čo chce," dodal taxikár. Jeho príhoda má viac ako 2,8 tisíc lajkov a nazbierala aj množstvo komentárov. "Okrem toho, že nosná myšlienka záchrany ľudí a hlbšieho vnútra než majú ostatní spolužiaci je určite pozitívna, mňa osobne ešte dostalo to 'ako môj otec'. Je úžasné, že stále existujú rodičia, ktorí sú v dobrom vzorom pre svoje deti," napísala jedna z užívateliek. "Je to príklad toho, že ešte existuju ľudia, rodičia, deti, ktoré žijú reálny život, nie ten virtuálny, a že ešte je tu nádej zachrániť tento svet, vďaka Bohu za takéto deti, ľudí, rodičov," myslí si ďalší. 

Viac o téme: TaxiUčiteľDenník taxikára
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu