Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Odborník varuje: Ak má váš partner v mobile túto bežnú aplikáciu, podvádza vás

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Moderátor podcastu varoval ľudí pred nenápadnou aplikáciou v telefóne ich polovičiek. Vo svojom videu na TikToku prezradil, že ak má váš partner alebo partnerka v telefóne dvakrát túto aplikáciu, znamená to, že vás podvádza. Aplikácia síce môže byť pomenovaná nenápadne, no slúži na iný účel.

Moderátor podcastu známy ako nuggetonair svojim divákom prezradil, ako odhaliť prípadnú neveru. Stačí, keď sa v telefóne svojej polovičky pozriete na jednu aplikáciu - kalkulačku. Zatiaľ čo vo väčšine mobilov je nainštalovaná už od začiatku, mladík naznačuje, že druhá aplikácia s týmto názvom by mohla byť varovným signálom. "Ak chodíte s chlapom a vojdete do jeho telefónu, napíšete slovo kalkulačka a on má dve aplikácie na kalkulačku, podvádza vás." 

Aplikácia s príhodným názvom "Calculator# Hide Photos Video" sa používa na ukrytie obsahu a ukladanie tajných vecí. Ikona je identická s aplikáciou kalkulačky, ale v tomto prípade skrýva dôverné fotografie, videá, dokumenty, heslá, poznámky, kontakty a úlohy, ktoré si chce majiteľ telefónu nechať iba pre seba. "Aplikácia sa tvári ako kalkulačka, aby bola ukrytá pred zvedavými očami a hackermi." 

Jeden z užívateľov moderátorovi poďakoval za cennú ranu. "Informácie, o ktorých sme nikdy nevedeli, že ich potrebujeme. Vďaka. Vážne," napísal. "Podľa môjho manžela to nie je jediná takáto aplikácia. Existuje aj aplikácia ‚kompas‘, ktorá skrýva súkromné ​​fotografie," uviedla iná komentujúca. 

Viac o téme: AplikáciaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu