Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muž dovolil manželke, aby ho podviedla: Trpko to oľutoval, stalo sa to, čo ani v najmenšom nečakal

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Existuje mnoho spôsobov, ako prežiť manželstvo. Pre netradičné riešenie krízy vo vzťahu sa rozhodol nemenovaný muž, ktorý sa rozhodol svojej manželke tolerovať neveru. Hneď to ale oľutoval. So svojou nie veľmi šťastnou skúsenosťou sa podelil s užívateľmi Redditu, ktorí sa väčšinou zhodujú v názore, že tento vzťah sa pravdepodobne nedá zachrániť.

Každé manželstvo je z času na čas vystavené kríze. V podobnej situácii sa ocitol aj vzťah nemenovaného muža, ktorý sa zdôveril užívateľom Redditu. Údajne mal problémy v práci a nebol schopný venovať sa svojej manželke. Chcel však, aby bola šťastná a bavila sa, tak jej povedal, že mu nebude vadiť, ak ho podvedie. Načrtol jej tiež limity, ktoré musela dodržať, vrátane tehotenstva a pohlavne prenosných chorôb. Zároveň si stanovil podmienku, že sa môžu kedykoľvek opäť vrátiť k monogamii.

Žena bola, pochopiteľne, spočiatku zmätená. Po nejakom čase ale mužovi oznámila, že sa o ňu zaujíma kolega a v priebehu niekoľkých mesiacov sa s ním zblížila. "Bol som naštvaný, ale nechcel som to priznať," hovorí užívateľ. Čoskoro všetko oľutoval. V snahe zachrániť manželstvo pripravoval svojej polovičke jej obľúbené jedlá, staral sa o domácnosť a končil v práci skôr. Manželka mu v jeden deň povedala, že sa chce stretnúť s kamarátkou z vysokej školy. Veci však nabrali rýchly spád, keď sa priznala, že klamala a na výlet nepôjde s priateľkou, ale priateľom. Muž ju prosil, aby nikam nechodila, chcel zrušiť dohodnuté pravidlá, ale ona to odmietla, pretože vraj už dala sľub a chystá sa ho dodržať. 

Muž dovolil manželke, aby
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Dievčina zistila, že snúbenec ju podviedol s najlepšou kamarátkou: FOTO tej najoriginálnejšej pomsty!

Po návrate domov ju požiadal, aby mimomanželský pomer ukončila. V zúfalej snahe získať manželku späť vyskúšal všeličo, aj odborné poradenstvo. "Cítim, že som zlyhal," uzavrel nešťastník svoj príbeh. Názory ľudí naň sa rôznia, no v jednom sa zhodujú - toto manželstvo sa už asi definitívne skončilo. "Musím povedať, že tento vzťah už nie je možné zachrániť. Jej city sa už nikdy nevrátia tam, kde boli," napísal jeden z užívateľov. Niektorí tiež uviedli, že v nich takáto skúsenosť vyvoláva pocit paniky. 

Viac o téme: ManželstvoRozvod Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu