Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Barmanka tajne nakrútila zákazníka pri sexuálnom obťažovaní: Reakcie ľudí ju dorazili

(Zdroj: TikTok, /kaylagovernor, Facebook/Kayla Governor)

MINERAL RIDGE - Barmanka z Ohia zdieľala zábery zákazníka, ktorý ju obťažoval počas pracovnej zmeny. Chce tak zvýšiť povedomie o tom, s čím sa musí pravidelne ako žena v práci stretávať. Prezradila, čím všetkým si musela prejsť. Niektorí jej v komentároch odkázali, že vzhľadom na túto profesiu musí s niečím takým počítať.

Video, ktoré na TikToku zverejnila barmanka Kayla Governorová, zachytáva muža, ktorý ju obťažoval počas toho, ako pracovala. "Nerobím to, nie," povedala zákazníkovi na začiatku, pričom očividne narážala na jeho záujem o ňu. "Prečo nie?" opýtal sa muž. "Dnes som sa o teba dobre staral. Toľko peňazí si kvôli mne zarobila."

@kaylagovernor

Incase anyone was wondering what women have to deal with while bartending… ##fyp ##bartending

♬ original sound - Kayla Governor

Neskôr, keď vidí, že jeho záujem nie je opätovaný, začne používať vyslovene oplzlý jazyk. Kayla zostáva zdvorilá, ale rázna. Niekoľkokrát opakuje, že o aktivitu, ktorú jej ponúka muž, nemá záujem. "Mám pocit, že nevieš, že to chceš," reaguje arogantný zákazník. Video ďalej zachytáva, ako obťažuje barmanku, a končí sa tým, že sa zameria na iné dievča v bare a pýta sa ho, či už predtým pilo alkohol. 

Majiteľka hotela skontrolovala VIDEO z bezpečnostnej kamery a zmrazilo ju: Pozrite, čo sa dialo v bare

Governorová neskôr zverejnila sériu videí, ktoré vysvetľujú danú situáciu podrobnejšie. Upozorňujú na to, s čím sa musia barmanky denne pri svojej práci stretávať. Niekto v komentároch napísal, že aj napriek tomu, že zákazník sa správal skutočne zle a nevhodne, Kayla si za to môže v podstate sama, pretože barmanky sa často obliekajú vyzývavo.

@kaylagovernor

Reply to @user0p6t1kp94a sexually harassed I should of said not assaulted

♬ original sound - Kayla Governor

Dievčina na komentár reagovala vysvetlením, že pracuje v reštaurácii Buffalo Wild Wings, a že sa vôbec neoblieka odhaľujúco, takže si určite nezaslúži byť sexuálne obťažovaná. Ďalší užívateľ ju obvinil z toho, že si užívala mužskú pozornosť, inak by v bare prestala pracovať. Governorová ale vraj skončiť nemôže, pretože jej súčasná práca je jediným zdrojom jej príjmu. 

@kaylagovernor

Reply to @mikehagertime86 haha I’ve never talked on tiktok before hope this helps

♬ original sound - Kayla Governor

Vo svojom záverečnom videu objasnila ďalšie detaily o incidente so slovami, že zákazník prišiel do baru krátko po tom, ako sa začala jej zmena a zostal tam až do zatvorenia. Akonáhle sa bar o polnoci zavrel, muž odišiel von a zapálil si cigaretu. Kayla, ktorá sa bála odísť, požiadala svojho priateľa, aby ju vyzdvihol v práci a odprevadil domov. Keď otravný zákazník zbadal jej priateľa, odišiel. "Každý, kto hovorí, že si to barmanky zaslúžia - ste divní," dodala Američanka. 

Viac o téme: BarČašníčkaSexuálne obťažovanieBarmanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu