Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Mechanik odmietol vykonať STK auta: Keď uvidíte, ako vyzerá, urobili by ste to isté

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages)

CLWYD - Hygienu rozhodne nerieši majiteľ vozidla, ktorý dorazil na stanicu technickej kontroly. Pracovník garáže však odmietol kontrolu vykonať a odôvodnil to obavou, že ak by nastúpil do tohto auta, tak by určite niečo chytil. Zverejnené fotky interiéru vozidla zaprataného predmetmi rôzneho druhu dokonca u mnohých vyvolávajú asociácie so známou sci-fi snímkou.

VIDEO Rutinná prehliadka auta sa zmenila na horor: To, čo v ňom mechanik objavil, ho šokovalo

Špinavé použité oblečenie, obaly z polotovarov, prázdne plechovky z nápojov, zvyšky jedál rýchleho občerstvenia a obaly z cigariet sú len niektoré z predmetov povaľujúcich sa v interiéri auta, ktoré malo prejsť povinnou technickou kontrolou. Zhrozený zamestnanec garáže Sam Burrows z Walesu po otvorení vozidla do neho odmietol nastúpiť, ale nenechal si ujsť príležitosť a túto "kuriozitu" odfotografoval. Zábery vyvolávajú vlnu zdesenia, majiteľ auta si však zo stavu svojho majetku veľkú hlavu nerobil. Po tom, ako v servise odmietli vykonať STK, len sa usmial a odišiel.

Neporiadok však nebolo to jediné, čo vydesilo užívateľov. Pozornému oku viacerých z nich totiž neuniklo, že vzadu v aute v hŕbe odpadkov je niečo, čo pripomína ľudskú tvár. "Myslím, že je niekto vzadu. Pozrite sa mierne doľava z hornej časti sedadla vodiča, z ktorého vystupuje veľmi bledá tvár. Vyzerá to ako mimozemšťan v Prometheovi," uvádza s odkazom na asociáciu s filmom Ridleyho Scotta. Viacerí komentujúci sa tiež zhodli, že zamestnanec garáže mal právo takéto auto odmietnuť.

Viac o téme: AutoSTK
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu