Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mrazivá PREDPOVEĎ: Video z roku 2013 presne zachytáva situáciu, keď vypukne koronavírus

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Dr. Creep)

PHOENIX - Na hit rapera Dr. Creepa, ktorý bol zverejnený na YouTube v roku 2013, upozornil TikTok príspevok. Jeho autorka v ňom poukazuje na pozoruhodnú súvislosť medzi textom pesničky, zábermi videa a súčasnosťou. K svojmu počinu sa vyjadril aj samotný hudobník, ktorý hovorí, že nie je žiadny vizionár a všetko zariadila náhoda.

Hudobný počin rapera Dr. Creepa „Pandemic“ sa osem rokov od jeho vydania dočkal „reinkarnácie.“ V čase jeho vydania sa poslucháči príliš nezaujímali o text opisujúci „infekciu, ktorá prinúti evakuovať mestá“ a video zachytávajúce ľudí zahalených v plynových maskách a dlhých plášťoch pôsobilo až príliš nereálne a skôr vyvolávalo asociácie so sci-fi snímkami.

Šéf Pfizeru prehovoril, kedy sa skončí pandémia KORONAVÍRUSU: Dobré aj zlé správy

Čas však všetko mení a slová rapera o koronavírusoch, ktoré majú likvidovať ľudstvo v roku 2020, pôsobia ako mrazivá predpoveď. Na pesničku upozornil TikTok príspevok, v ktorom jeho autorka použila pasáže z raperovho videa. Divákom však už nepripomínajú žiadne sci-fi, ale reálne zábery zo súčasných zdravotníckych zariadení, po ktorých pobehujú zamaskovaní zdravotníci chrániaci sa pred smrteľnou nákazou. Zaujímavé je aj to, že v roku 2013 hudobník v texte poukázal na potrebu očkovania a vo svojom texte odporúča, aby ľudia začali boj s pandémiou v laboratóriu.

Dr. Creep sa k svojmu dielu vyjadril na Facebooku v marci minulý rok a uviedol, že v čase písania piesne bolo už šesť známych koronavírusov a o roku 2020 sa zmienil iba náhodou. „Pre mňa sú texty skôr náhoda a nie predpoveď. Iba som rapoval o tom, čo som videl. Ľudia nikdy nepočuli o tomto koronavíruse, ktorý je súčasťou rodiny vírusov a ochorenie nazvali COVID- 19. Aj SARS a MERS boli koronavírusy. Takže ešte raz, nie som prorok a nijaký Nostradamus. Nie, nerobím predpovede,“ uviedol.

Mrazivá PREDPOVEĎ: Video z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Dr. Creep)

Uviedol aj to, že viac ako desať rokov študuje dokumenty a počúva „insiderov a whistleblowerov na prednáškach a pohovoroch". Niektoré veci sa podľa neho iba jednoducho sčítajú a z nich vychádzajú texty. „Áno, dokázal som spojiť koronavírus a rok 2020 v piesni s názvom „Pandemic“ z roku 2013 a to je pre väčšinu ľudí čudné, ale nie pre mňa.“

Viac o téme: RaperPredpoveďKoronavírusTikTokDr. Creep
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu