Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Porezali ste sa už niekedy na papieri? Tento TRIK rýchlo uľaví od bolesti

(Zdroj: TikTok/onlyjayus)

LOS ANGELES - Rezné poranenie spôsobené papierom patrí medzi najnepríjemnejšie drobné zranenia. TikTokerka Isabella z Los Angeles sa však podelila s trikom, vďaka ktorému sa rýchlo zbavíte tohto druhu bolesti. Video sa takmer okamžite stalo hitom, pričom užívatelia potvrdzujú, že trik skutočne funguje.

Určite sa vám už niekedy stalo, že ste sa pri troche nepozornosti porezali na kúsku papiera. Obvykle ide o veľmi nepríjemné drobné zranenie, nehovoriac o krvácajúcich prstoch. Dievčina menom Isabella ale prišla s riešením, ako sa zbaviť bolesti rýchlo a efektívne. 

VIDEO Neuveriteľný trik: Mladík ukázal, ako sa dá vymaľovať stena za 30 sekúnd, ľudia sú v úžase

Vo svojom videu s názvom "Life Advice" ponúkla niekoľko rád a trikov, ktoré pomáhajú na každodenné nepríjemnosti. Aby dokázala, že jej trik na poranenie papierom skutočne funguje, musela sa dobrovoľne porezať. Niet pochýb o tom, že ju to bolelo, no rýchlo vysvetlila, že jedným zo spôsobov, ako prst okamžite vyliečiť a zbaviť sa bolesti, je potrieť ho balzamom na pery. 

@onlyjayus

Life Advice with Jayus #fyp #lifeadvice #advice #lifehacks #hacks #protip #tips #onlyjayus #bees #papercut #hiccups #gay #onlyjayus

♬ Stuck in the Middle - Tai Verdes

Jej fanúšikovia zostali z tejto rady v šoku. Kým niektorí jej ďakovali za dobrú radu, iní ju obdivovali za dobrovoľné porezanie prsta. "Učí viac vecí ako škola," poznamenala jedna osoba. Video má už viac ako 26 miliónov zhliadnutí. 

Viac o téme: Trik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu