Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sarin NÁPAD valcuje internet: Jeho genialitu oceňujú tí, ktorí nemajú sušičku bielizne

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

SYDNEY - Mamička Sara zdieľala na sociálnej skvelý trik, ako ochrániť vypraté oblečenie pred nepriaznivým počasím. Jej príspevok je dôkazom, že genialita nápadov často spočíva v ich jednoduchosti a v tomto prípade ho oceňujú najmä užívatelia, ktorí nemajú sušičku bielizne.  

Príspevok Austrálčanky zverejnený na facebooku si získal množstvo zdieľaní a vďačnosťou ho zahŕňajú najmä gazdinky, ktorým doma chýba sušička bielizne. Mamička Sara je jednou z nich. Nedovolila však, aby ju nepriaznivé počasie prinútilo premiestniť oprané džínsy dovnútra a cez sušiak dômyselne prehodila sprchový záves.

Čítajte aj: Šéfkuchárka prezradila TRIK na dokonalé krájanie cibule: Väčšina to robila celý život zle!

Sara uviedla, že ide o jednoduchý a zároveň aj lacný spôsob sušenia mokrej bielizne, ktorý ideálny pre každého, kto nemá sušičku. Záves považuje za jedinečný, pretože je "veľmi ľahký a flexibilný na inštaláciu".

Sara cez sušiak prehodila sprchový záves
Zobraziť galériu (2)
Sara cez sušiak prehodila sprchový záves  (Zdroj: FB/Mums Who Clean)

Stovky mamičiek ocenili jednoduchosť a dostupnosť ženinho nápadu a jedna z nich uviedla, že ide aj o geniálny spôsob, ako ochrániť bielizeň pred vtáčím trusom. „Nikdy by mi to nenapadlo. Skvelý nápad a nie drahý,“ pochvaľujú si spokojné užívateľky. Niektorí dokonca uviedli, že na ochranu bielizne používajú plachtu, aby zabránili jej šediveniu a na sociálnej sieti sa objavili i ďalšie podobné tipy.

Viac o téme: SušenieBielizeňTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu