Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Muž (39) randil s 35 ženami naraz: Šlo mu o jedinú vec, naleteli by ste mu?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KANSAI - Japonský podvodník prišiel na netradičný spôsob, ako sa dá rozšíriť svoj majetok. Pravidelne balil ženy, pričom každej uviedol iný dátum svojho narodenia. Darčeky takmer každý deň si užíval až do momentu, kým ho jeho obete nenahlásili polícii.

Takashi Miyagawa, 39-ročný pracovník na čiastočný úväzok z mesta Kansai, povedal každej zo svojich priateliek, že jeho narodeniny pripadli na iný dátum. Zabezpečil si tak prísun darčekov viackrát v priebehu roka. V rámci svojho posledného podvodu povedal svojej 47-ročnej milenke, že jeho narodeniny boli 22. februára, pričom v skutočnosti sa narodil 13. novembra. Ďalšia obeť uviedla, že ju Takashi presvedčil, že jeho narodeniny sú v júli, zatiaľ čo tretia žena si myslela, že ich oslavuje v apríli. 

V japonských médiách sa nedávno objavili fotografie, na ktorých je Miyagawa s mnohými rôznymi ženami. Na jednom zábere je dokonca vidno ženu pri stole s dvoma tortami a poznámkou Happy Birthday, čiže všetko najlepšie. 

Žena (28) si dohodla rande s chlapíkom zo zoznamky: Keď dorazila na miesto, premkla ju hrôza

Takashi si takýmto podvodným spôsobom zabezpečil dary v celkovej hodnote 100 000 japonských jenov (759 eur). Svoje budúce priateľky údajne stretával v predajni sprchových hlavíc a iných výrobkov, kde pracuje. Podarilo sa mu zbaliť najmenej 35 žien, dokým sa niektoré z nich nespojili a vo februári nahlásili podvodníka polícii. Vyšetrovanie stále pokračuje. 

Viac o téme: PodvodRandeJaponec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu