Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najhoršia ODPOVEĎ na pohovore, akú kedy počul: Po týchto slovách uchádzača udal na polícii

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Náboroví manažéri boli na Reddite vyzvaní, aby sa podelili o najbizarnejšie okamihy, aké kedy zažili počas pracovných pohovorov. Stránku tak zaplnilo množstvo skúseností opisujúcich šokujúce situácie. Jeden z prispievateľov napríklad uviedol, že bol nútený kontaktovať policajtov.

Dievčina si už tri mesiace nemôže nájsť prácu: Potom si všimla tú strašnú CHYBU v životopise!

Pokiaľ ide o prijímacie pohovory, uchádzači sú takmer vždy pod veľkým tlakom. Náboroví manažéri to však tiež nemajú jednoduché a často musia vynaložiť veľa úsilia na to, aby zvládli rôzne bizarné situácie. Mnohí z nich sa s nimi podelili na Reddite. "Uchádzača o zamestnanie som sa spýtal na jeho záľuby a on mi povedal, že zhromažďuje náhodné veci, akými sú pekné ženy. Po skončení pohovoru som jeho životopis odovzdal policajtom," píše jeden z nich. 

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstockphotos.com)

Ani taxíkom ani vlakom

Ďalší opísal trampoty s pohovorom na pozíciu "senior developer". Jedna záujemkyňa, ktorá vyzerala veľmi nádejne, nakoniec kontaktovala recepciu a žiadala, aby ju niekto vyzdvihol z letiska a nechcela prenajaté auto. "Nakoniec celá záležitosť skončila u mňa. Navrhol som jej, aby pricestovala vlakom, ale to znelo podľa jej slov až príliš desivo. Nevyhovoval jej ani taxík, ale súhlasila by s firemnou limuzínou. Spojil som sa so šéfom a ten mi povedal, aby som ju neriešil, keď ani nedokáže prísť do práce. Tak som je poďakoval za ochotu. Začala síce hovoriť niečo o taxíku, ale už som sa iba rozlúčil." 

Najhoršia ODPOVEĎ na pohovore,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Šialené: Ľudia prezradili, aké najnevhodnejšie a najčudnejšie otázky dostali na pohovore

Tretí si zasa spomenul, ako mu jedna žena počas pohovoru vymenovala všetkých svojich bývalých priateľov, ktorí v súčasnosti pracovali vo firme a vraj sa nemôže dočkať, keď uvidí výraz ich tvári, keď sa objaví v práci. "Vysypala to zo seba hneď na začiatku, a tak som rozhovor radšej prerušil a poslal ju domov." Ďalší napísal, že "nejaký chlapík robil pohovor pre prácu s deťmi v škole a náhodne mu vykĺzlo, že deti by určite nedokázali zvládnuť pobyt vo väzení ako on"

Viac o téme: Pohovor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu