Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Blondínka zdoláva najvyššie vrcholy svojským spôsobom: FOTO Ľudia nad ňou len krútia hlavou

Erin T. Zobraziť galériu (4)
Erin T. (Zdroj: Instagram/erin_ton7)

COLORADO - Vysokoškoláčka Erin Tonová (22) zdoláva najvyššie vrcholy Colorada v netradičnej obuvi a oblečení. Vôbec jej vraj nevadí, že ľudia nad jej správaním väčšinou krútia hlavou a nerozumejú jej. Mladá Američanka je so sebou spokojná a svoju záľubu vníma ako prejav slobody a nezávislosti, z ktorej čerpá pocit šťastia a uvoľnenia. 

Na fotografiách z najvyšších vrcholov Colorada vyzerá Erin Tonová tak, ako keby práve vybehla z nočného klubu. Atraktívna blondína však v topánkach na vysokých podpätkoch a perfektne padnúcich šatách zdolala v priebehu niekoľkých rokov 57 končiarov zo slávnych miestnych "štrnástok". Znamená to, že  každý kopec, na ktorý v tejto obuvi vyliezla, dosahuje výšku aspoň 14 000 stôp, čiže približne 4200 metrov.

ZÁZRAK Turista (45) prežil vlastnú smrť: VIDEO Srdce mu nebilo trištvrte hodinu, dojemné slová sestričky

Erin T.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/erin_ton7)

Vysokoškoláčka tvrdí, že jej vôbec nejde o to, aby vyzerala dobre. Chce vraj iba ukázať, že dosiahnuť niečo, o čom si ľudia myslia, že je nemožné, nemusí byť zložité. „Keď sa ľudia pýtajú prečo, tak ja sa pýtam prečo nie?“ hovorí. „Nepomáha mi, že som blondína a často si myslia, že mám 17 alebo 18 rokov.“

Erin T.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/erin_ton7)

Svoj postoj k horám a domovu  prehodnotila až vtedy, keď nastúpila na univerzitu v štáte New York v roku 2018 a rozhodla sa tráviť všetky prestávky v štúdiu turistikou.

Erin T.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/erin_ton7)

„Život v Colorade som brala ako samozrejmosť. Je to symbolické, ako ďaleko som sa dostala. A to iba preto, lebo som sa veľmi snažila. Nikdy neurobím niečo hlúpe a neuvážené. Viem, aké sú moje hranice. Pre mňa je to zábavné a veselé,“ hovorí Erin.

Viac o téme: HoryTúraOpätky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu