Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Najhorší deň v práci na VIDEU: Rozzúreného stavbára nedokázali zastaviť ani kolegovia

Muž stratil nervy
Muž stratil nervy (Zdroj: TikTok/fattdann)

ESSEX - Na sociálnej sieti koluje video zachytávajúce muža, ktorý ničí kladivom vikiere nového, ešte nedokončeného domu. Zo skromnej konverzácie možno usúdiť, že si vybíjal zlosť za nezaplatenú prácu. A hoci je agresívny, jeho správanie pochopí každý, kto sa ocitol v podobnej situácii.

Nezaplatená práca bola zrejme spúšťačom správania mladého muža, ktorý s kladivom v ruke "zaútočil" na vikier novostavby a v jeho prednej stene urobil obrovskú dieru. Hoci ho jeho kolegovia okrikujú a prosia, aby prestal, on postupuje po lešení ďalej a neprestáva poškodzovať omietku aj v ďalších častiach stavby. „Tony, upokoj sa a poď sem,“ ozývajú sa hlasy kolegov a v pozadí počuť vetu: „Nedostali sme zaplatené!“ 

@fattdann

#####

original sound - Fatt Dann’s

Zábery ešte zachytávajú ďalšieho muža, ktorý hovorí, že zavolá políciu. Doteraz nie je známe, kde sa incident odohral a ani to, aké sú jeho okolnosti. Muži však majú na sebe oblečenie s logom stavebnej firmy sídliacej v Essexe, ktorú média oslovili so žiadosťou o vysvetlenie, ale jej vedenie sa zatiaľ nevyjadrilo.

Najhorší deň v práci
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: TikTok/fattdann)

Viac o téme: DomŠkodaStavbaKladivo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu