Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nevesta zverejnila svadobnú FOTO, ľudia zúria: Za ten detail manželov zniesli pod čiernu zem

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Reddit/angiepepa)

BRATISLAVA - Svadobná fotografia novomanželov vyvolala na sociálnej sieti rozporuplné reakcie. Obrad totiž prebehol na cintoríne, mieste, kde ľudia majú trúchliť, nie oslavovať. V tomto duchu sa aj niesla väčšina reakcií.

Fotka zachytáva mladú dvojicu počas toho, ako si povie "áno" uprostred cintorína. Takisto vidno svadobných hostí, ktorí sedia na stoličkách umiestnených pomedzi pozostatky pochovaných ľudí. Pozadie prvého manželského bozku dotvárajú krypty a náhrobné kamene. 

Nevesta zverejnila svadobnú FOTO,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reddit/angiepepa)

Hneď po tom, ako nevesta zverejnila fotografiu na stránke Reddit, sa na ňu začala valiť vlna kritiky. "Toto sa mi naozaj nepáči. Sú tam pochovaní ľudia, ktorých ich blízki milovali. Toto nie je správne miesto na oslavu tvojej zvrátenej halloweenskej párty," napísala jedna žena. Ostatní podotkli, že zorganizovanie svadby na cintoríne považujú za vrcholne neúctivé. "Ľudia tam chodia smútiť za svojou zosnulou rodinou či priateľmi a nie sa pozerať na nejakých hipsterov, ktorí sa len snažia urobiť niečo nekonvenčné," poznamenal ďalší. 

FOTO Blondínka na svadbe úplne zatienila nevestu: V šatách, ktoré vyrážajú dych! Prepískla to?!

Našlo sa však aj zopár takých, ktorí si myslia, že svadby na cintorínoch sú vkusné. "Zosnulí by určite chceli, aby mal na to miesto niekto aj pekné spomienky. Aspoň ja by som to tak určite chcel," tvrdí užívateľ. 

Viac o téme: SvadbaCintorín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu