Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Blondínka na svadbe úplne zatienila nevestu: V šatách, ktoré vyrážajú dych! Prepískla to?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Reddit/weddingshaming)

LONDÝN - Užívatelia Redditu diskutujú o fotke zachytávajúcej mladú ženu, ktorá sa objavila na svadbe v červených spoločenských šatách. Nešlo o najšťastnejšiu voľbu, pretože značne presvitali. Podľa mnohých sa tak žena dopustila spoločenského faux paux, a to z viacerých dôvodov.

Svadba je nielen rodinná, ale aj spoločenská udalosť a ak ste na ňu pozvaní, treba sa primerane obliecť. Okrem toho, že platí istý dress code, je tu aj nepísané pravidlo platné pre všetky pozvané ženy.  Podľa neho by mala byť stredobodom pozornosti nevesta a ostatné dámy by sa mali výberom šiat a svojou vizážou držať v ústraní. Mladá žena na fotografii, ktorá bola zverejnená na stránke Reddit, však tieto pravidlá očividne porušila. Na svadbu totiž dorazila v červených priesvitných šatách, čo mnohí užívatelia hodnotia ako spoločenskú katastrofu. Vďaka tomu pôsobí dojmom, že je viac vyzlečená ako oblečená.  

FOTO Blondínka na svadbe
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reddit/weddingshaming)

"Myslím si, že chcela len vyprovokovať nevestu, keď prišla takto oblečená na jej svadbu," napísala jedna z užívateliek. "Podľa mňa je vrcholne nevhodné pútať takto na seba pozornosť, ktorá patrí neveste. Už farba je dosť výrazná, nieto samotný strih a látka," píše ďalšia. V spŕške nelichotivých komentárov sa však našli aj také, ktoré sú k žene v červenom zhovievavé. Podľa nich nie je na jej šatách nič zlé, s takým modelom sa vraj stretávajú bežne. 

Viac o téme: SvadbaTrapasŠaty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu