Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Mladík dostal ako darček kabát od svojej babky: Po polroku pozrel na vrecko a...preboha!

(Zdroj: Twitter/Will Harte)

READING - Mladý Brit dostal od svojej babičky štýlový čierny kabát. Spočiatku na ňom nebolo nič zvláštne, neskôr si ale všimol, že je na ňom vyšitý názov oddelenia imigračného úradu. Jeho stará mama netuší, kde kus oblečenia zohnala.

Will, ktorý žije v britskom Readingu, nosí čierny kabát od svojej starej mamy už šesť mesiacov a doposiaľ si nevšimol nič nezvyčajné. Keď ale nedávno vrecko, ktoré bolo zastrčené dnu, prevrátil naruby, našiel na ňom vyšitý názov imigračného oddelenia zaoberajúceho sa presadzovaním prisťahovalectva. 

Zvedavý, ako sa kabát dostal do babkiných rúk, sa jej na to opýtal a ona povedala, že si jednoducho nepamätá, odkiaľ ho má. Jej vnuk sa však domnieva, že kabát patril jednému zo zamestnancov imigračného úradu a stará mama ho musela kúpiť v nejakom second-hande. 

FOTO Po tomto pobežíte upratať si garáž: Muž objavil medzi starými vecami hotový poklad!

Viacerí užívatelia Twitteru sa podelili o svoje príbehy, keď zistili, že niektoré z ich odevov mali tajomnú históriu. "Poznám chlapa, ktomu kupuje košele manželka. Na služobnej ceste v Nemecku nosil jednu s vkusným logom. Nemecký kolega sa spýtal, kde ho zohnal. ‚Neviem. Košele mi kupuje manželka. Prečo to chcete vedieť?‘ A kolega odpovedal, že je to logo nemeckej telefónnej spoločnosti," napísal jeden. 

Viac o téme: KabátObjav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu