Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Geniálny TRIK, ako najrýchlejšie a najľahšie pokrájate melón: Odteraz už to nebudete robiť inak!

(Zdroj: Reddit/eternalrefuge86)

LONDÝN - Leto sa blíži a spolu s ním aj sezóna melónov. Ak ste doteraz neprišli na ideálny spôsob, ako ho narezať, jeden vám ponúkame. Nebudete pri tom takmer vôbec potrebovať ostrý nôž, postačí dentálna niť.

Melón patrí medzi najobľúbenejšie druhy zeleniny, ktoré konzumujeme v letnom období. Áno, čítate dobre, melón je druh najsladšej zeleniny, podobný tekvici. Ak sa vám nie vždy podarí dobre ho pokrájať, máme tu pre vás tip, ako na to. Postup predviedla na videu užívateľka stránky Reddit. Najprv melón pozdĺžne prekrojila, to je jediný moment, kedy potrebujete nôž. Potom vzala dentálnu niť a oddelila ňou dužinu od šupy. Nakoniec niťou krížom-krážom prešla cez dužinu a bolo hotovo. Za pár sekúnd. 

Ľudia sú z tohto triku unesení a mnohí z nich napísali, že ho začnú používať. "Vyzerá to oveľa jednoduchšie a rýchlejšie ako s nožom," uviedol jeden užívateľ. Pomocou nite, prípadne tenkého špagátu, môžete postup využiť aj pri krájaní iných potravín a pokrmov, napríklad koláča. Minimalizuje to riziko porezania sa. 

Viac o téme: MelónTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu