Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena objavila pod tapetami svojho domu odkaz spred vyše 20 rokov: FOTO Bývalý majiteľ ju upozornil na dôležitú vec

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

QUEENSLAND - Nemenovaná Austrálčanka zverejnila na Bunnings Mums Facebook fotografiu nápisu, ktorý objavila pod tapetami pri renovovaní svojho domova. Neznámemu autorovi riadkov cez sociálnu sieť zároveň poďakovala za praktickú radu. Jej sympatický a pozoruhodný príspevok si našiel tisícky sympatizantov a medzi domácimi kutilmi rozvíril aktívnu diskusiu. 

Odkaz ukrytý pod tapetami domu v Queenslande milo prekvapil jeho novú majiteľku. Napísaný bol takmer pred 23. rokmi a bývalý majiteľ nehnuteľnosti v ňom radí, ako sa vyhnúť problémom pri tapetovaní.

Odporúčame: Dievčine sa na konci zmeny naskytol hrozný pohľad: TOTO je nočná mora všetkých žien!

„Ak budete niekedy tapetovať túto miestnosť, budete potrebovať 8 roliek tapiet. Kúpil som iba šesť kotúčov v cene 17 dolárov za kotúč [5. decembra 1997] a nemal som dosť. Naozaj ma to naštvalo,“ uvádza autor riadkov, ktorý sa podpísal ako Jon a pripísal aj dátum 21. december 1997.

Odkaz ukrytý pod tapetami
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Bunnings Mums Australia)

„Je to užitočná rada pre domácich majstrov,“ napísala pod príspevok nová majiteľka nehnuteľnosti, ktorá si odkaz nafotografovala a zverejnila ho na Facebooku. „Vďaka za tip, Jon.“  

Našli sa však aj užívatelia, ktorí jej odporúčajú, aby sa týmto odporúčaním veľmi neriadila, pretože tapety sa už dávno nevyrábajú v štandardnej veľkosti a majú atypické rozmery. Príspevok tak obohatil pestrú paletu skúseností a nápadov domácich majstrov, ktorí využili pandémiu na renovovanie svojich domovov.  
 

Viac o téme: DomOdkazRenováciaTapety
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu