Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena dostala e-mail od svojho mŕtveho otca: FOTO Z toho, čo jej napísal, vám bude do plaču

Alyssa s rodičmi Zobraziť galériu (5)
Alyssa s rodičmi (Zdroj: FB/Aly Mendoza)

MANILA - Filipínka Alyssa Mendozaová pred takmer rokom prišla o otca, ktorý zomrel na následky chronického ochorenia obličiek. Od zosnulého rodiča jej teraz prišiel e-mail.

Žena z Manily tvrdí, že e-mail od svojho otca na najprv bála otvoriť. „Kto by nebol vystrašený, keby mu prišla správa od človeka, ktorý zomrel pred desiatimi mesiacmi?“ pýta sa Mendozaová, ktorú citoval denník Daily Mail. 

Čítajte aj: Žena objavila pod tapetami svojho domu odkaz spred vyše 20 rokov: FOTO Bývalý majiteľ ju upozornil na dôležitú vec

Ďalší šok zažila o dva dni, keď sa rozhodla e-mail prečítať. Dozvedela sa, že otec plánoval oslavu 25. výročia svadby sobáša s Joji, jej mamou. „Objednal a zaplatil donášku bielych ruží na niekoľko rokov dopredu, a to na významné udalosti, ako sú mamine narodeniny, Valentín a ich výročie,“ povedala  Filipínka s tým, že biele kvety sú pre jej rodičov výnimočné.

„Keď otec pred rokmi dvoril mame, mala dvoch nápadníkov. Povedala si, že ten, ktorý jej ako prvý prinesie biele ruže, bude ten pravý. Zrejme to bol môj otec,“ dodala.  

Žena dostala e-mail od
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Aly Mendoza)

Nikto z rodiny nevie, dokedy bude donáška kvetov trvať. Muž sa totiž s kvetinárstvom dohodol, že to bude tajomstvo.

Žena dostala e-mail od
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Aly Mendoza)

Obsahom mužovho e-mailu bol kompletný návod na zorganizovanie oslavy. Mendozaová pracovala celú noc, aby otca nesklamala a všetko bolo pripravené o šiestej ráno, kedy jej mama vstáva.

„Mama sa rozplakala. Chýba jej otec, láska jej života. Videla som ale, že bola šťastná, lebo vedela, že práve on to pre ňu všetko naplánoval. Môjho otca nezastavila ani smrť v tom, aby mame dokázal, ako veľmi ju miloval a ako veľa pre neho znamenala.“

Muž svojej milovanej dokonca napísal aj list, ktorý jej odovzdala dcéra.

Žena dostala e-mail od
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Aly Mendoza)

Viac o téme: SmrťE-mailDoručenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu