Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Hádajte, koľko má táto sexica rokov? Keď sa dozviete jej vek, neuveríte

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram/call_me_a_gypsy)

BALI - Sheila Kissová sa napriek svojmu veku teší pozornosti mladých mužov. Tvrdí, že jej vzhľad je výsledkom viac ako tridsaťročného dodržiavania zdravého životného štýlu. Nikdy ho však nevnímala ako drinu, ale ako aktivitu prinášajúcu radosť a potešenie.

Šesťdesiatdvaročná Sheila pochádza z Birminghamu, no značnú časť svojho života strávila v Austrálii, kde pracovala ako modelka. Pri jej povolaní bolo prirodzené starať sa o telo, čo zvládala veľmi dobre a nikdy nemala problém pózovať v plavkách. S cvičením vraj začala po druhom dieťati. Vtedy bol populárny aerobik. "Navštevovala som ho pravidelne a pridala som aj tenis. Šport bol mojou každodennou súčasťou a som vďačná za to, že som to všetko stíhala aj pri troch deťoch," spomína. Časom však Britka cítila, že potrebuje spevniť svoje telo. V štyridsiatke preto do cvičebného plánu zaradila aj posilňovanie. Odvtedy pravidelne cvičí dve hodiny denne, šesť dní v týždni, vďaka čomu sa cíti silná a na Instagrame zbiera komplimenty od dvadsaťročných chlapcov.

FOTO Hádajte, koľko má
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/call_me_a_gypsy)

Kissová, ktorá v súčasnosti žije na Bali, začala pred trinástimi rokmi s jogou bikram. Je to fyzicky a psychicky náročné cvičenie pri teplote 41 stupňov Celzia. Odkedy je ale na Bali, tento druh radšej vynechala a precvičuje len jednoduchšie alternatívy jogy. Navštevuje aj posilňovňu a s radosťou zisťuje, že hoci je tam najstaršia, dvíha najťažšie závažia. "Posilňovanie vám určite neuškodí, ale jedenie koláčov áno," hovorí sympatická blondínka. 

FOTO Hádajte, koľko má
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nikdy síce vraj nepočítala kalórie, ale vynecháva polotovary, uprednostňuje čerstvé produkty a vyhýba sa proteínovému prášku. Keď však ide niekam na večierok, dopraje si úplne všetko. "V mojom veku už musíte vedieť rozlíšiť dobré jedlo od toho zlého a vždy je najdôležitejšie pravidelne sa hýbať. Keď cestujem a nemám po ruke činky, naplním si pieskom fľašu, posilňujem s ňou a chodím na dlhé prechádzky."

FOTO Hádajte, koľko má
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/call_me_a_gypsy)

Návštevy u lekára obmedzila Sheila iba na nevyhnutné preventívne prehliadky a vždy ju vraj veľmi poteší, keď jej mladí ľudia hovoria, že v jej veku by chceli vyzerať ako ona. "Často sa ma pýtajú, prečo tak veľa cestujem. A ja im poviem, že peniaze budeme mať vždy, ale čas nie," dodáva energická šesťdesiatnička, ktorá má na Instagrame 55 000 fanúšikov.

Viac o téme: Elixír mladostiSheila Kiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu