Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena (46) sa prebudila a otvorila oči: Keď zistila, kde je, až ju striaslo od strachu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CORONEL OVIEDO - Istá Paraguajčanka sa prebrala vo vreci na mŕtvoly. Jej údajnú smrť v dôsledku vysokého krvného tlaku potvrdil dokonca doktor, ktorý o tejto smutnej správe informoval jej rodinu. Obzvlášť zaskočení zostali zamestnanci pohrebnej služby, keď sa vrece s telom začalo hýbať.

Gladys Rodríguez Duarteová zažila niečo, čo sa v živote stane skutočne málokomu. Štyridsaťšesťročná manželka a matka jednej dcéry minulú sobotu okolo pol desiatej ráno odišla na kliniku San Fernando v meste Coronel Oviedo, pretože jej už i tak vysoký tlak sa neustále zvyšoval. Asi dve hodiny po jej príchode lekár Heriberto Vera vyhlásil, že umrela. Smutnú správu dokonca oznámil manželovi pacientky Maximinovi Duarte Ferreirovi aj jej dcére Sandre. Gladys údajne trpela rakovinou vaječníkov. Po smrti bola prevezená do miestneho pohrebného ústavu. 

Žena (46) sa prebudila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

O niečo neskôr zažili jeho zamestnanci poriadny šok. Údajná mŕtva žena sa totiž vo vreci začala hýbať. Veľmi rýchlo zistili, že je stále nažive. "Doktor Vera predpokladal, že Gladys je mŕtva a odovzdal ju pohrebnej službe nahú ako zviera aj s úmrtným listom. Ani sa ju nepokúšal oživovať," uviedol pre paraguajskú televíziu TV Aire Ferreira. Lekárovi vraj nemal dôvod neveriť. 

Mŕtveho mladíka chceli pochovať: Počas pohrebu sa zrazu udialo v rakve čosi neskutočné

Majiteľ pohrebného ústavu spresnil, že pracovníci pohyby Duarteovej spozorovali pri vykladaní tela na dvore ústavu. Po tom, ako zistili, že je stále nažive, ju okamžite previezli späť do nemocnice. Lekári z Paraguajského inštitútu sociálneho zabezpečenia Gladys vyšetrili, jej zdravotný stav však doposiaľ nie je známy.

Viac o téme: ParaguajMŕtvolaPohrebný ústavOživenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu