Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mŕtveho mladíka chceli pochovať: Počas pohrebu sa zrazu udialo v rakve čosi neskutočné

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LIMA - Rodina mladého Peruánca, ktorý zomrel po operácii, prehovorila o najhorších chvíľach jej života. Počas pohrebu, keď muža už príbuzní oplakávali ako mŕtveho, sa zrazu stalo niečo, s čím naozaj nerátal nikto.

Dovolenka v Španielsku sa zmenila na horor: Jackie nakrútila hrôzostrašný pohľad z hotela

Mladíka prehlásili zdravotníci za mŕtveho po tom, ako sa skomplikoval jeho stav po operácii zubného kanálika a dostal horúčku a zimnicu.

Watson Franklin Mandujano Doroteo z peruánskeho mestečka Tingo María ležal počas poslednej rozlúčky v otvorenej rakve, keď si jeho rodina zrazu všimla, že sa mu zdvíha a klesá hrudník. Keďže išlo o zjavné známky života, príbuzní okamžite privolali lekára.

Podľa argentínskych novín Los Andes odborník, ktorý prišiel, potvrdil, že Doroteo vykazuje vitálne znaky. Mladíka vybrali z rakvy a previezli ho do nemocnice, kde druhýkrát skonštatovali smrť pacienta.

Príbuzní mladého muža tvrdia, že mohol byť po celý čas živý a len utlmený sedatívami, ktoré mu pri stomatologickej operácii aplikovali. "Dali mu diazepam," uviedol jeden z členov rodiny. Teraz musia príslušné orgány zistiť, či naozaj išlo o mylné diagnostikovanie úmrtia.

Viac o téme: PohrebMŕtvyOživenieRakva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu