Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bezcitný čin syna: Svoju ochrnutú matku (79) pochoval zaživa... VIDEO Po troch dňoch sa stal zázrak

(Zdroj: YouTube/LATEST GIST 24/7)

SI-AN – Svetom otriasol brutálny prípad, ktorý mal ako zázrakom šťastný koniec. Ten sa odohral v čínskej provincii Shaanxi, kde muž zaživa pochoval svoju ochrnutú matku (79). Tá neuveriteľne aj po troch dňoch bez jedla a vody prežila.

Polícia v provincii Shaanxi v severozápade Číny zachránila ochrnutú ženu potom, čo bola tri dni pochovaná pod zemou bez jedla či vody. Informuje o tom televízia Sky News. Na internete sa objavili aj dramatické zábery zo záchrany, ktoré zobrazujú okamihy, počas ktorých 79-ročnú ženu vyslobodzujú policajné zložky zo zeme.

Podľa oficiálneho vyhlásenia nezvestnosť pani Wangovej nahlásila jej nevesta menom Zhang. Tá spustila poplach po tom, čo jej svokra zmizla, keď ju jej manžel menom Ma (38) vzal v sobotu večer preč z domu, ale domov sa už s ňou nevrátil. Manželova výhovorka, že matku zaniesol príbuzným, sa jej však nezdala.

Polícia okamžite vzala syna nezvestnej na výsluch, počas ktorého sa priznal, že pochoval svoju matku v opustenej hrobke, pričom bola ešte nažive. Policajti sa okamžite vydali na miesto činu. Keď započuli jej slabý výkrik o pomoc,  zistili, že akoby zázrakom žije, a to aj po takmer troch dňoch bez jedla a vody. Ihneď začali kopať a 79-ročnú ženu zachránili.

Zachránenú ženu okamžite odviezli do nemocnice, kde ju hospitalizovali a je v stabilizovanom stave. Jej syn bol zadržaný pre podozrenie z pokusu o vraždu a zostáva vo väzbe. Čo bolo dôvodom tohto brutálneho činu syna, zostáva nateraz záhadou.

Viac o téme: ČínaPochovanie zaživa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu