Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V Španielsku sa šíri nechutný trend: Po tomto zistení tam už nevkročíte do žiadneho bazéna

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/TVAltoPalancia Segorbe)

SEGORBE - V Španielsku vypukol nechutný trend. Deti a tínedžeri v rámci novej výzvy vykonávajú veľkú potrebu do komunálnych bazénov a aquaparkov. Niekoľko z nich už muselo byť kvôli tomu núdzovo uzavretých. Viacerí pracovníci zariadení priznali, že podobné správanie ešte nikdy nezažili.

Výzvy zvanej "Hacer Caca", čo v preklade znamená kakať, sa zúčastňujú deti vo veku od 12 do 16 rokov. Jej pointou je vykonať veľkú potrebu do bazéna alebo so sebou priniesť vrecko s fekáliami a vypustiť ho do vody. Svoju nechutnú záľubu nahrávajú na videá a zdieľajú ich na sociálnych sieťach.

V Španielsku sa šíri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/TVAltoPalancia Segorbe)

Viaceré vodné parky a kúpaliská vo Valencii zaznamenali výkaly vo vode, za čo môže spomínaný trend. Park Segobrigá je kvôli čisteniu vody zavretý najmenej dvakrát do týždňa. Jeho zamestnanci sú nanajvýš znechutení. "Vyzývame ľudí, aby svojou činnosťou nepoškodzovali park a aby rešpektovali a udržiavali dobrú mienku mesta Segorbe," odkazujú neukázneným návštevníkom. Do prípadu zasiahla aj Mestská rada mesta Segorbe, ktorá požiadala miestnych obyvateľov, aby dbali na ochranu zdravia plavcov a na ochranu turistického ruchu. 

Zaľúbenci išli na výlet do aquaparku: Spravili obrovskú chybu, mladík (23) ochrnul

Podobné problémy musia v súčasnosti riešiť aj bazény v oblastiach ako Catarroja, Massanassa a Tavernes Blanques vo Valencii. Na niektoré bazény preto dokonca nainštalovali bezpečnostné kamery. Ďalším riešením je použitie reaktívneho farbiva. To znamená, že keď do bazéna niekto vykoná potrebu, voda sa zafarbí. 

Viac o téme: BazénAquaparkŠpanielskoFekálie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu