Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Faux pas poľského starostu: V meste konečne otvorili bazén, po tomto VIDEU sa všetko zmenilo

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Gmina Łęczna)

VARŠAVA - Obyvatelia mesta Leczna na východe Poľska sa začiatkom minulého týždňa po roku a pol dočkali znovuotvorenia bazéna. Vodných radovánok na kompletne zrekonštruovanej plavárni si ale kvôli kúsku miestneho starostu mohli užívať len dva dni. Šéf miestnej samosprávy do vody skočil v bežnom oblečení a bazén bol kvôli možnému znečisteniu vody uzavretý.

Smiech vystriedali hrozivé výkriky: VIDEO Horor vo vodnom parku, toto ľudia vôbec nečakali

Starostu Leszka Wlodarského kompromitovalo propagačné video, ktoré radnica zverejnila na kanáli YouTube. Na ňom starosta informuje, že bazén je opravený a je verejnosti k dispozícii. "Ja tam o chvíľu skočím," oznámi Wlodarski a skutočne sa do vody vrhne chrbtom v košeli, kravate a nohaviciach a chvíľu v nej pláva.

Faux pas poľského starostu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Gmina Łęczna)

To, ako bazén vyskúšal na vlastnej koži, užívateľov internetu napospol pobavilo, niektorí z nich sa však obrátili na miestnu hygienickú stanicu v obave, že starosta v bežnom oblečení mohol vodu znečistiť.

Riaditeľ školy, ku ktorej bazén patrí, preto priestor nariadil zatvoriť dovtedy, než hygienici vykonajú testy vody. Hotové budú tento týždeň, informoval podľa portálu leczna24.pl starosta.

Viac o téme: BazénPlaváreňStarostaPoľskoLeczna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu