Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Boháč (†65) chcel mať väčší penis: Márnotratnosť ho nakoniec zabila

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Ehud Arye Laniado)

PARÍŽ - Obchodník s diamantmi Ehud Arye Laniado skonal v Paríži na operačnom stole nemenovanej súkromnej kliniky. Miliardár sa tak už nebude môcť tešiť zo zväčšenia penisu, na ktorom pracoval tím špičkových chirurgov. A ako sa zdá, natešení nebudú ani jeho dediči, pretože meno obchodníka bolo v poslednom čase spájané najmä s daňovými podvodmi.

Podľa svojich priateľov si miliardár Laniado, ktorý zbohatol na obchodovaní s diamantmi, až príliš potrpel na svoj imidž. A práve posadnutosť výzorom a túžba po dokonalosti sa mu stali osudnými. Šesťdesiatpäťročný muž totiž minulú sobotu dostal infarkt priamo počas zákroku na zväčšenie pohlavného údu. Podľa lekárskej správy došlo k zlyhaniu srdca bezprostredne po injekčnej aplikácii substancie do penisu. 

Brunetka (†29) išla do Turecka na plastiku: Chcela mať nový zadok, zomrela na operačnom stole

Spoločnosť Omega Diamonds, ktorá má sídlo v belgických Antverpách, už potvrdila úmrtie svojho zakladateľa. "Po ukončení svojho výnimočného života sa Ehud vráti späť domov do Izraela na svoje posledné miesto odpočinku," uviedli jeho najbližší. Boháča, ktorý začínal ako masér v hoteli Hilton v Tel Avive, prezývali jeho známi "Argentínec". Bol totiž vždy skvele upravený, presne ako tanečník tanga. Najradšej trávil čas v Monaku, kde vlastnil svoju najväčšiu nehnuteľnosť. Bol vraj jedným z najlepších expertov na oceňovanie diamantov na svete. 

Boháč (†65) chcel mať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Ehud Arye Laniado)

Povesť obchodníka bola naštrbená v roku 2013, kedy bol spolu so svojím obchodným partnerom Sylvainom Goldbergom podozrivý z daňového podvodu. Po ťahaniciach s úradmi súhlasili obaja so zaplatením čiastky vo výške 160 miliónov eur. Belgický colný úrad ho tiež podozrieval z nelegálneho obchodovania s diamantmi dovezenými z Angoly a Konga. Úrad trval na tom, aby Laniado zaplatil 4,6 miliardy eur, výšku pokuty vyčíslil na ďalšie dve miliardy. Napriek tomu, že dva súdy zamietli žiadosť belgického colného úradu, odvolací súd nariadil nový proces, ktorý je naplánovaný na 14. marca. Zdá sa teda, že dediči sa peňazí po bohatom príbuznom tak skoro nedočkajú. 

Viac o téme: SmrťZväčšenie penisuEhud laniado
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu