Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najväčší tohtoročný bizár z raja dovolenkárov: Zakrvavený muž držal časť vlastného penisu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

COSTA DEL SOL - Španielska polícia vyšetruje bizarný incident, ktorý sa odohral v známom letovisku Costa del Sol. Ulicami mesta sa potuloval muž, ktorý držal v rukách polovicu vlastného penisu. Pravdepodobne Španiel, ktorý mal medzi 30 až 35 rokmi, skončil v nemocnici, kde sa musel podrobiť urgentnej operácii.

Vražda vo Viedni: FOTO Muž (40) dobodal snúbenicu (†50), posmievala sa mu, že má malý penis

Keď ho lekári vyšetrovali, našli mu okolo penisu šnúrky do topánok a gumičky, ktorými sa asi snažil zabrániť krvácaniu, informovala španielska spravodajská agentúra.

Miestna polícia zastavila muža, keď si všimla krv na jeho rozkroku. Najprv im tvrdil, že je cudzinec menom Sergio, ale neskôr povedal, že je žena menom Naomi. Taktiež krvácal na hlave a zdal sa byť zmätený a dezorientovaný. Nedokázal si spomenúť, kto je alebo čo sa stalo, takže mu museli vziať odtlačky prstov kvôli identifikácii.

Najväčší tohtoročný bizár z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Po operácii je jeho stav stabilizovaný, ale nie je zatiaľ známe, či sa lekárom podarilo jeho penis zachrániť. Testy na alkohol alebo drogy boli údajne negatívne, takže hlavnou teóriou je, že pacient trpí nejakou duševnou poruchou.

Španielske noviny Diariosur napísali, že lekári našli známky možného dusenia, čo potvrdilo aj CT vyšetrenie, ale polícia zatiaľ nevie, čo sa skutočne odohralo. V istom momente mal muž polícii povedať, že bol pohryznutý.

Najväčší tohtoročný bizár z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Minulý mesiac došlo v španielskej Zaragoze k podobne kurióznej udalosti. Ulicami mesta vtedy kráčal 33-ročný Brit pokrytý krvou po tom, čo bol jeho orgán zámerne odrezaný. Políciu nasmeroval do svojho domu, kde našli chýbajúcu časť v plastovom vrecku.

Lekári sa neskôr pokúsili jeho úd znovu pripojiť, ale nie je známe, či operácia bola úspešná alebo nie. Na druhý deň zatkli iného Brita za to, že mu mal genitálie pomôcť odrezať. Údajne predtým hľadal na internete niekoho, komu by ich mohol amputovať.

Viac o téme: PenisPohlavný orgán
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu