Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík zúri, matka chce, aby sa rozišiel s priateľkou: Toto je dôvod, súhlasíte s ňou?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Ako podľa scenára argentínskej telenovely sa momentálne odvíja život mladíka, ktorý o ňom prehovoril na stránke Reddit. Matka totiž na neho tlačí, aby sa po šiestich rokoch rozišiel so svojou priateľkou, ktorá sa riadením osudu stala jeho nevlastnou sestrou.

Dvadsiatnik opisuje svoju situáciu a prirovnáva ju k absolútnej frustrácii. Uvádza, že so svojou priateľkou sa zoznámili ešte ako štrnásťročné deti a odvtedy sú na seba veľmi naviazaní. "Plánovali sme spoločnú budúcnosť, mysleli sme si, že nám nič nestojí v ceste. Karty osudu sa však zamiešali, keď sa moja rozvedená matka dala dohromady s rozvedeným otcom mojej priateľky," začína svoje rozprávanie.

Mladík zúri, matka chce,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Kým dvojica spolu randila, bolo všetko v poriadku. Lenže potom sa zosobášili a teraz trvajú na tom, aby sa mladí zaľúbenci rozišli, pretože sa z nich stali nevlastní súrodenci. Najmä mladíkova matka vraj robí všetko pr eto, aby ich rozdelila a tlačí na syna, aby svoj vzťah ukončil. "Mama mi zámerne pripomína, že moja frajerka je moja sestra. Toto slovo neustále opakuje, pretože vie, že ma to štve. A rovnako sa správa aj priateľkin otec," sťažuje sa užívateľ. Jeho biologický otec ho síce podporuje, ale nie je v situácii, aby mu pomohol. Má totiž problém s drogami, takže s jeho skutočnou podporou nemôže syn rátať. 

Šťastie sa zmenilo na čisté zúfalstvo: Nevesta (24) po svadbe s milionárom (68) zistila desivú vec

Mladí chcú najprv doštudovať vysokú školu, aby sa mohli osamostatniť. "Moji kamaráti ma ubezpečujú, že je všetko v poriadku a to, že sa naši rodičia zosobášili, z nás neurobilo nijakých súrodencov. Veď sa poznáme už šesť rokov a ja nechcem prísť o svoju lásku," uzatvára. 

Viac o téme: LáskaIncest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu