Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šťastie sa zmenilo na čisté zúfalstvo: Nevesta (24) po svadbe s milionárom (68) zistila desivú vec

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MIAMI - Mladá nevesta prežívala čisté zúfalstvo, pretože krátko po svadbe zistila, že jej ženích je vlastne jej pokrvný príbuzný. Keď si to ale nechala uležať v hlave, povedala si, že ich láska je natoľko silná, že prekoná aj takúto prekážku.

Dvadsaťštyriročná Američanka sa vydala za šesťdesiatosemročného milionára. Tri mesiace po svadbe si spolu prezerali jeho staré fotografie, keď sa zrazu žena zháčila; na jednej z fotiek totiž spoznala svojho otca. istila strašnú vec - že si vzala vlastného dedka. Toho pred mnohými rokmi opustila manželka a zobrala so sebou aj ich deti. Muž sa potom znovu a oženil a mal ďalších potomkov, v roku 2009 sa však rozviedol. 

Šťastie sa zmenilo na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Pred pár rokmi vyhral dotyčný v lotérii Powerball a stal sa boháčom. Milióny na bankovom účte zmenili jeho život. Na stránke, kde si starší muži hľadajú partnerky, narazil na mladú dievčinu, do ktorej sa zamiloval a oženil sa s ňou. "Na stránke som našiel množstvo profilov s aktraktívnymi mladými dievčatami. Keď som zbadal jej fotky, cítil som niečo zvláštne. Bolo to ako deja-vu, v tom čase som ale ešte netušil, prečo mi pripadala tak povedomá. Akonáhle sme sa prvýkrát stretli, zaľúbili sme sa do seba," povedal ženáč. 

Incest, aký vo svete nemá obdoby: Matka sa vydala za svoju dcéru, osem rokov po svadbe so synom

O rodine sa tí dvaja rozprávali len veľmi stručne. Dievčina svojmu priateľovi porozprávala o tom, ako ju otec vyhodil z domu, pretože otehotnela. Krátko nato a nasťahovala domov k svojmu postaršiemu milencovi na Golden Beach na Miami. "Keď som v jeho albume našla fotku s mojím otcom, zachvátilo ma čisté zúfalstvo. Puto medzi nami je ale tak silné, že nás to nerozdelí," poznamenala. A jej manžel sa pridáva: "Rozpadli sa mi dve manželstvá, nedopustím, aby tak skončilo aj tretie." 

Viac o téme: SvadbaNevestaIncest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu