Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena zverejnila svoj zážitok s mŕtvym otcom: Ľudom z neho naskakujú zimomriavky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Nemenovaná žena zverejnila na webovej stránke Mumsnet zvláštne pocity, ktoré jej vstúpili do života po smrti milovaného otca. Žena, ktorá pracuje vo vedeckej oblasti a vždy popierala existenciu paranormálnych javov, pravdepodobne po svojej poslednej skúsenosti prehodnotí svoj pragmatický postoj k duchovným veciam.

Užívateľka sa zdôverila s desivými udalosťami, ktoré jej začali vstupovať do života po tom, ako sa s partnerom nasťahovala do rodičovského domu. "Toto všetko, čo sa mi teraz deje, spochybňuje môj prístup k duchovným veciam, až doteraz som neverila v posmrtný život. Som si istá, že včera ma objímal môj mŕtvy otec. Vedela som, že  je to on," napísala.

Otec ženy zomrel náhle pred deviatimi rokmi. Mama jej už dávnejšie hovorila, že cíti jeho prítomnosť a niekedy má pocit, akoby sedel vedľa nej na posteli. "Ale ja som takýmto veciam nikdy neverila," hovorí žena, ktorá pracuje vo vedeckej oblasti. 

Žena zverejnila svoj zážitok
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Vo svojom príbehu opísala, ako ráno zostala v posteli, keď jej partner odišiel do práce. "Bola som rozospatá, vnímala som, ako je v kúpeľni, počula som kanvicu a aj to, ako za sebou pri odchode zabuchol dvere. Náhle ma však začal objímať a nechápala som, prečo sa vrátil." Cítila vraj, ako niekto omotáva ruky okolo jej tela a zohrieva jej chrbát medzi lopatkami. "Viem, že to znie hlúpo, ale nejako som pochopila, že je to môj otec a vôbec som sa nebála."

Čo prichádza po smrti? Šesť ľudí, ktorí na chvíľu zomreli, to prezradilo

Príspevok vyvolal množstvo rôznych reakcií. Niektorí užívatelia uviedli, že v danej chvíli prekonávala spánkovú paralýzu, čiže stav, v ktorom sa dočasne nemohla hýbať a spomienku na otca vnímala ako živý sen. Iní zasa napísali, že po smrti blízkych mávajú rovnaké pocity a nejde o nič nezvyčajné a znepokojujúce. "Moja mama zomrela pred piatimi rokmi. Už veľakrát som cítila, že sedí na posteli vedľa mňa vždy, keď som na ňu myslela. Viem, že to nebol sen," zverila sa jedna z užívateliek. 

Viac o téme: DuchPosmrtný život
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu