Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žena (54) sa mala vydávať, no snúbenec svadbu zrušil: Prišlo peklo, vykľula sa z nej beštia

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

EXETER - Catherine Jarvisová sa rozhodla svojmu bývalému snúbencovi podpáliť dom po tom, ako pár mesiacov pre svadbou zrušil svadbu. Žena si dokonca zmenila svoje priezvisko ešte pred ňou. Svoj čin pred políciou napokon priznala, väzeniu sa ale vyhla.

Päťdesiatštyriročná Catherine Jarvisová sa nevedela dočkať svojho veľkého dňa s o rok starším Colinom. Boli zasnúbení rok a žena bola tak nedočkavá, že prijala snúbencovo priezvisko ešte pred svadbou. Krátko pred ňou ju ale Colin odvolal. Stalo sa tak po tom, čo po ňom snúbenica hodila horúce zemiaky a okrasného kraba. Ohrdnutá partnerka sa rozhodla pomstiť. Pomocou rebríka sa cez okno dostala do mužovho bytu a podpálila nábytok vo vnútri. 

FOTO Muž (40) zažil 16 dní po svadbe šok: Utiekla od neho manželka (21), mimoriadne krutý dôvod

Jarvisová podľa súdu v anglickom Exeteri v čase založenia požiaru údajne zažívala emocionálny zmätok. Ku všetkému sa priznala, na základe čoho jej bol udelený podmienečný trest odňatia slobody. "Mali sme sa zobrať. Ja som to odvolal, a tak sa to všetko začalo," povedal Colin. O niekoľko dní po odvolaní svadby Colinovi zavolal sused a oznámil mu, že jeho dom horí. "Žil som tam tridsať rokov, bol to môj hrad. Na dome som za tie roky vykonal množstvo práce," skonštatoval smutne.

Žena (54) sa mala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Muž okamžite vyrazil späť domov a kontaktoval políciu, pretože mu bolo jasné, kto za požiarom stojí. Catherine našiel stáť vonku, odkiaľ sa pozerala na horiace obydlie. Ešte v ten deň ju zatkla polícia. Hasičom sa podarilo dostať požiar pod kontrolu, medzitým však stihla vzniknúť škoda v hodnote niekoľko tisíc libier.

Žena (54) sa mala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jarvisová dostala podmienku 21 mesiacov s odkladom na dva roky. Okrem toho jej súd nariadil 120 hodín verejnoprospešných prác a svojmu ex musí taktiež zaplatiť náhradu škody vo výške 3000 libier.

Viac o téme: SvadbaPožiarRozchod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu