Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Dievčina hodinu čakala na pizzu: Keď ju konečne dostala, prešiel ju všetok hlad

(Zdroj: Facebook/Mary Nesbitt Larking)

HARTFIELD - Pri pohľade na pizzu, ktorú dostala v reštaurácii Pizza Express v anglickom Hartfielde Mary Nesbitt-Larkingová, vám napadne, že to kuchár nemohol myslieť vážne a pokúsil sa o kanadský žartík. Ide však o skutočné vegánske jedlo, na ktoré zákazníčka čakala hodinu.

Vegánska pizza, ktorú Mary dostala, má skutočne veľmi ďaleko od kulinárskeho počinu. "Povedali mi, že im došiel vegánsky syr, tak to vyriešili takto," komentuje rozčarovaná zákazníčka pizzu utopenú v kečupe, na ktorej sa váľajú plátky surovej cibule. Po hodine čakania rozhodne čakala čosi viac. 

Pri pohľade na pizzu Larkingovej dávajú za pravdu aj mnohí užívatelia sociálnej siete a takto vybavenú objednávku považujú za urážku. Myslia si, že ak nemal personál k dispozícii syr, kuchár mohol všetko aspoň čiastočne zachrániť kúskami olív, papriky či ananásu. "Za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme a zistíme všetky okolnosti, prečo k nej došlo," vysvetlil hovorca spoločnosti Pizza Express a Mary poslal voucher v hodnote 50 libier, ktorý môže použiť v ich pobočke. 

Viac o téme: ReštauráciaPizzaVegánka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu