Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Muž zažíva nočnú moru: Deväť rokov dostáva pizzu, ktorú si neobjednal

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Unsplash/Alan Hardman)

BRUSEL – Deväť rokov dostáva deň čo deň Belgičan žijúci v blízkosti Antverp domov škatuľu s pizzou. Služba, ktorú by uvítal nejeden milovník talianskeho pokrmu, sa pre neho zmenila na nočnú moru. Muž (65) si totiž žiadnu z tisícok doručených pízz neobjednal a márne pátra po tom, kto mu ich posiela.

„Jedného dňa u mňa znenazdania zazvonil kuriér a odovzdával mi celý stĺpec škatúľ s pizzou,“ popísal tento týždeň Jean Van Landeghem novinám Het Laatste Nieuws okamih, keď sa pred deviatimi rokmi začalo jeho trápenie. Najprv si myslel, že sa doručovacia spoločnosť pomýlila, a zásielku odmietol. Keď ale pizze začali chodiť pravidelne, domyslel si, že ho niekto cielene obťažuje.

Čítajte aj: Žena (32) si bola vyzdvihnúť pizzu, predavačke do ruky strčila ODKAZ: Po prečítaní ostala zhrozená

Gastronomcké zásielky vraj dostáva v týždni či cez víkend, niekedy dokonca aj v noci. „Nemôžem z toho spať, trasiem sa zakaždým, keď na ulici počujem motorku. Desím sa toho, že zas niekto privezie náklad horúcich pízz,“ opísal svoje utrpenie.

Muž zažíva nočnú moru:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Niekoľkokrát sa vraj obrátil na políciu, ale tá pôvodcu záhadných zásielok neodhalila. Škatule mu chodia z rôznych pizzerií ​​a reštaurácií, niekedy dokonca aj z iného mesta. Občas sa ich cena vyšplhá až na stovky eur denne. Prerábajú na tom však zrejme hlavne reštaurácie.

Van Landeghem vraj nikdy žiadnu z nich neprijal a nezaplatil. „Mám rád pizzu, ale nie, keď ich je 14 za deň,“ podotkol Belgičan. Sám si vraj kupuje len mrazenú zo supermarketov.

Viac o téme: PizzaOmylDonáška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu